Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Cealaltă Capitală” s-a aliniat la standardul micilor orașe din Alba: LIDL deschide al 167-lea magazin din România, la Alba Iulia

Publicat

După aproximativ o jumătate de an de construcții, magazinul Lidl din Alba Iulia este gata, pregătit pentru inaugurare. Joi, 7 noiembrie, la ora 8.00, supermarketul își deschide porţile pentru a-și întâmpina primii clienți. Cu o zi înainte, oficialitățile au fost invitate să facă un tur al magazinului şi a fi primii care ştiu ce noutăţi aduce magazinul în Alba Iulia. În județul Alba, Lidl a deschis magazine în majoritatea orașelor mici, mai precis Aiud, Blaj, Cugir și Sebeș, înaintea celui din reședința de județ, Alba Iulia, care făcut ca numărul total de magazine Lidl din România să ajungă la 167.

La inaugurare au fost prezenți maoritatea consilierilor locali și județeni PDL, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel și viceprimarii Paul Voicu și Dorin Șerdean. Primarul Mircea Hava a fost absent la eveniment.

PR-ul magazinului, Raluca Tighiliu, le-a prezentat invitaților raioanele, produsele și ofertele pe care Lidl le-a pregătit pentru clienți. Suprafața de vânzare a magazinului este de 1.065 mp, clienții au la dispoziție 60 de locuri de parcare gratuite, iar prin deschiderea magazinului din Alba Iulia s-au creat 26 locuri de muncă cu salarii ce pornesc de la 1.000 lei net.

Pe lângă marfa expusă pe rafturile celor mai multe magazine de acest gen, la Lidl se găsesc și produse marcă proprie, ciocolată, cafea, ceaiuri, biscuiți, napolitane. Vedeți mai jos, în galeria foto, produsele și prețurile acestora, la LIDL.

Cu ocazia inaugurării, clienții au parte și oferte speciale: până duminică, în magazin funcționează un spațiu auxiliar, numit Bazar Lidl, în care sunt depozitate produse la reduceri de peste 50%. Aici se pot găsi obiecte de mobilă, electrocasnice, obiecte de menaj, și altele.

Deschiderea magazinului Lidl la Alba Iulia nu constituie concurență pentru Kaufland, supermarketul preferat de majoritatea albaiulienilor până acum. Cele două magazine sunt divizii ale aceluiași concern german, Schwarze Gruppe. În anul 2011, Alba24.ro a realizat o anchetă în Kaufland, din care a reieșit că prețurile practicate de magazinul din Alba Iulia sunt mai mari decât cele din alte orașe.

Citiți și: ANCHETĂ ALBA24: Kaufland şi Service-ul Reprezentanței Dacia-Renault practică preţuri mai mari la Alba Iulia decât în alte oraşe

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Guta

    sâmbătă, 09.11.2013 at 10:37

    Unde-i amplasat in Alba Iulia ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax