Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Ceartă ca la ușa cortului pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia. Jandarmii au dat amenzi de 400 de lei

Publicat

Jandarmii din Alba Iulia au intervenit, duminică seara, pentru a calma spriritele încinse a patru bărbați puși pe harță, în mijlocul străzii. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 23.00, pe strada Vasile Alecsandri din municipiu.

Jandarmii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, privind faptul că un grup de patru persoane se certau pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia. Persoana care a sesizat acest incident a mai declarat că în zonă s-a strâns un grup mare de curioși, astfel existând riscul escaladării scandalului. Sosiți la fața locului, jandarmii au constatat că  totul a pornit de la patru bărbaţi care, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, s-au luat la ceartă în mijlocul drumului, fiecare dintre aceştia încercând să-şi atragă susţinători care să-l ajute să îşi impună punctul de vedere.

Cei patru au fost identificaţi ca domiciliați în Alba Iulia, cu vârste cuprinse între 16 şi 51 de ani și au fost sancţionaţi contravențional. Au fost aplicate 2 avertismente scrise şi două amenzi contravenţionale, în valoare totală de 400 de lei. Totodată, jandarmii i-au atenționat pe cei patru „certăreți” să evite pe viitor implicarea în astfel de fapte, atenţionându-i că, în caz de recidivă, vor fi aplicate sancţiuni mult mai drastice, unele dintre acestea fiind chiar de natură penală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax