Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ceartă cu bătaie între tineri, din cauza unei fete, la Sebeş. Agresorul a fost reţinut

tineri

Publicat

Un tânăr de 21 de ani din Sebeş a fost reţinut de poliţişti, după ce a generat un scandal urmat de violenţe asupra a doi adolescenţi.

Altercaţia s-a petrecut luni seara, când Poliţia din Sebeş a fost sesizată de un minor în vârstă de 16 ani, din municipiu, care a reclamat că fusese agresat şi că i-a fost furat telefonul mobil. Oamenii legii au plecat în urmărirea suspectului şi l-au identificat în trafic, în timp ce conducea o autoutilitară. La controlul autovehiculului, au găsit telefonul mobil al adolescentului.

După ce au continuat cercetările, poliţiştii au stabilit că S.I.C. (21 de ani), din Sebeş l-a sunat pe băiatul 16 ani şi la chemat să se întâlnească în faţa unui local public din oraş, pentru a discuta. Cei doi s-au certat privind relaţiile pe care ambii le aveau cu o tânără din Sebeş şi, în cele din urmă, minorul a ajuns să fie ameninţat şi forţat să intre în maşina tânărului, unde a fost agresat. În plus, i-a furat şi telefonul, ca să nu aibă vreo modalitate de a anunţa Poliţia în timp scurt.

La aproximativ o oră de la agresiune, la locul întâlnirii a ajuns şi fata, în vârstă de 15 ani, care era motivul certei, iar tânărul a lovit-o cu pumnii şi picioarele.

Pentru „isprava” sa, tânărul agresor a fost reţinut şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi furt.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate