Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ceartă de la bani: Doi concubini din Alba Iulia au ajuns la spital, după ce s-au bătut. Bărbatul este cercetat penal

Publicat

Jandarmii au fost chemaţi să intervină, joi seara, pentru aplanarea unui scandal dintr-un imobil de pe strada Petru Maior din Alba Iulia, unde doi concubini se certau de zor. Din primele date, motivul era legat de dificultăţi financiare.

Femeia prezenta urme vizibile de violenţă pe un antebraţ, care fuseseră produse de concubin. La rândul său, bărbatul a declarat că a fost nevoit să recurgă la violenţă fizică, pentru că fusese lovit de concubină cu un ibric în cap.

Cei doi au fost conduşi la Spitalul Judeţean Alba şi, după ce au primit îngrijiri medicale, au ajuns la sediul Jandarmeriei Alba, unde s-au stabilit împrejurările în care s-a produs incidentul.

Pe numele lui Mircea P. (49 de ani), domiciliat în municipiul Alba Iulia, au fost efectuate actele premergătoare cercetări penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax