Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ceartă în familie, aplanată de jandarmi: Doi soţi din Alba Iulia, amendaţi după ce au provocat scandal

Publicat

Doi albaiulieni în vârstă de 33 de ani, şoţ şi soţie, s-au ales cu amenzi după ce, miercuri seara, au provocat un scandal, s-au jignit şi înjurat la domiciliul de pe strada Livezii. Dacă la venirea jandarmilor, cuplul s-a calmat şi a promis că va înceta conflictul, câteva ore mai târziu, de „ziua îndrăgostiţilor”, au reluat certurile şi au ajuns la sediul oamenilor legii.

În urma unui apel la 112, miercuri, 13 februarie, un echipaj de jandarmerie a intervenit pe strada Livezii din Alba Iulia şi a aplanat un conflict familial. Protagoniştii au fost sancţionaţi contravenţional.

Incidentul a fost semnalat la ora 22.30 şi se desfăşura în interiorul unei clădiri. La faţa locului au fost identificaţi doi soţi – Corina şi Eugen, ambii în vârstă de 33 de ani – care se înjurau, se jigneau şi se ameninţau reciproc cu acte de violenţă. Jandarmii au intervenit pentru calmarea acestora şi le-au indicat să-şi rezolve problemele familiale într-un mod decent, fără a încălca normele de convieţuire socială, aşa cum sunt acestea statuate de lege. Cei doi au admis că au greşit şi, pentru că şi-au luat angajamentul că vor înceta, nu au fost sancţionaţi. Din păcate, în scurt timp cuplul a reluat cearta, iar ţipetele şi trivialităţile proferate de cei doi au fost auzite şi de echipajul de jandarmerie. Acesta, având experienţă în gestionarea unor astfel de situaţii, mai rămăsese câteva minute în zonă tocmai pentru a se asigura că nu va izbucni un nou scandal între cei doi.

De data aceasta, cei doi soţi au fost invitaţi la sediul Jandarmeriei Alba unde, în conformitate cu prevederile legale, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax