Connect with us
Publicitate

BLAJ

Ceartă în familie terminată într-o baltă de sânge. Bărbat din Cergău trimis în judecată pentru tentativă de omor

Publicat

tribunal-justitie-decizie-instanta-e

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din localitatea Cergău a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor. O ceartă în familie s-a terminat într-o baltă de sânge în momentul în care acesta și-a lovit cu pumnul în față, apoi cu o bâtă în cap pe unchiul său în vârstă de 45 de ani. Victima a suferit grave leziuni craniene care i-au pus viața în pericol, fiind internat pentru o lungă perioadă de timp la spital.

Procurorii de pe lângă Parchetul Tribunalului Alba l-au trimis în judecată pe Gligore Alin R., un bărbat în vârstă de 35 de ani din Cergău, acuzat de tentativă de omor.

În urma unui conflict, în data de 25 iunie, trei bărbați, rude între ei, și-au aplicat mai multe lovituri, iar, la un moment dat, Gligore Alin l-a lovit pe vărul său cu un pumn în față, care a căzut inconștient pe stradă, iar apoi l-a lovit cu o bâtă în cap pe unchiul său.

În urma loviturii în cap primite de la nepotul său, bărbatul de 45 de ani a suferit leziuni craniere grave care i-au pus viața în pericol, având nevoie de multe zile de îngrijiri medicale.

Potrivit unor surse judiciare, a treia persoană implicată în scandal, copilul bărbatului lovit în cap de către inculpat, s-a împăcat cu Gligore Alin și a renunțat la acuzațiile de vătămare corporală.

”În fapt, s-a reţinut că, la data de 24 iunie 2018, R. Gligore Alin i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona feţei persoanei vătămate R.Ş. (jr.), care a căzut pe stradă inconştient, iar apoi a lovit cu o bâtă în cap persoana vătămată R.Ş. (sr.), cauzându-i leziuni traumatice (fractură craniană, hematom extradural drept) care necesită pentru vindecare 45-50 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, şi care i-au pus în primejdie viaţa (…). Persoana vătămată R.Ş. (sr.) a fost internată în spital şi supusă unei intervenţii chirurgicale. Din actele de urmărire penală efectuate în cauză au rezultat probe care conduc la bănuiala rezonabilă că fapta pentru care este cercetat suspectul R. GLIGORE ALIN a fost comisă de către acesta. Faţă de suspectul R. Gligore Alin, la data de 26 iuni 2018, a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea de omor în forma tentativei asupra persoanei vătămate R.Ş. (sr.)”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

R. Gligore Alin a fost arestat preventiv în 26 iunie, iar în 10 august a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, dosarul fiind pe rolul Tribunalului Alba.

Precizăm că, până la sentința finală în acest caz, suspectul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax