Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ceartă între fraţi din cauza casei rămasă moștenire. Doi bărbaţi din Alba Iulia, sancționați de jandarmi pentru tulburarea liniștii publice

Publicat

Doi fraţi din Alba Iulia care se certau din pricina unei moşteniri au fost sancţionaţi de jandarmi. Scandalul a izbucnit luni, 7 aprilie, în jurul orei 17.00, în curtea unui imobil situat pe strada Craivei din municipiul Alba Iulia şi a fost semnalat prin apel la 112.

La locul incidentului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de jandarmerie care a constatat că N.C. (58 de ani) şi I.C. (54 de ani) îşi adresau reciproc injurii şi se ameninţau cu acte de violenţă. Din verificările efectuate s-a stabilit că motivul disputei îl constituie casa părintească, rămasă moştenire. De asemenea, s-a constatat că, deşi fapta a fost săvârşită într-un loc neaccesibil publicului ea a fost comisă cu intenţia de a fi auzită şi văzută şi de alţii, iar acest rezultat s-a produs atât din perspectiva membrilor de familie cât şi a vecinilor şi trecătorilor. În urma intervenţiei jandarmilor incidentul a fost aplanat, scandalagiii au fost îndrumaţi să evite astfel de comportamente şi respecte legea în vederea stabilirii succesiunii. La final, ambii au fost sancţionaţi contravenţional.

Jandarmii reamintesc cetăţenilor că provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei. Mai mult, în cazurile în care faptele sunt săvârşite în incinta unei instituţii de învăţământ, a unei instituţii de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, cuantumul amenzii creşte, fiind stabilit de lege între 1.000 lei şi 3.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax