Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ceartă “la cuţite” între pescari. Un bărbat din Blaj este cercetat pentru lovire după ce a folosit armă albă într-un conflict spontan

Publicat

Un scandal izbucnit între trei bărbaţi aflaţi la pescuit pe malul unui râu din zona Blaj a ajuns în atenţia poliţiştilor după ce unul dintre ei a fost rănit în timp ce încerca să ia un cuţit cu care era ameninţat tatăl său din mâna agresorului.

Incidentul a fost anunţat la poliţie duminică, la ora 17.50. Din primele cercetări, a rezultat că între Ioan G. (27 de ani) şi Laurenţiu P. (58 de ani), ambii din municipiul Blaj, aflaţi la pescuit în zona unei staţii de epurare din localitate, a avut loc un conflict spontan, din cauza unor neînţelegeri. La faţa locului se afla şi Laurenţiu P. (34 de ani), fiul bărbatului de 58 de ani.

În timpul altercaţiei, Ioan G. a scos un cuţit pe care îl avea asupra sa, iar bărbatul de 34 de ani a fost rănit la mână în timp ce încerca să-l deposedeze de cuţit.

Ioan G. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de “lovire sau alte violenţe”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax