Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cei 155 de ani de la Unirea Principatelor Române, celebraţi de elevii Şcolii „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, cu poezii şi expoziţie de desene

Publicat

Elevi de la Şcoala „Mihai Eminescu” din Alba Iulia împreună cu cadrele didactice marchează, vineri, 155 de ani de la Unirea Principatelor Române, cu poezii, expoziţii cu desene pe teme inspirate de semnificaţia zilei de 24 ianuarie şi personalitatea lui Alexandru Ioan Cuza. De asemenea, este pregătit şi un recital al corului „Speranţa”.

Vineri, de la ora 12.00, la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, prof. de istorie Daniel Boian împreună cu elevi ai instituţiei vor celebra 155 de ani de la Unirea Principatelor Române, prin poezie, desen și muzică.

Expoziție de planșe, desene, dar şi colaje pe tema 24 Ianuarie, Alexandru Ioan Cuza, Adunările ad-hoc, prezentarea principalelor, mai exact al evenimentelor care au dus la realizarea Unirii și a momentului în sine. De asemenea, vor mai fi prezentate creații semnate de elevii din clasele a VII-a C și a VII-a D, respectiv poezii şi eseuri.

Sub coordonarea profesoarei Elena Popa, elevii din corul ”Speranța”vor susţine şi un recital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax