Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cei care au de primit bani de la stat vor fi excluşi de pe lista datornicilor la Fisc. ANAF schimbă regulile de publicare a debitorilor

Publicat

anaf ajfp finante alba

anaf ajfp finante alba ANAF anunţă că de pe listele cu datornici la buget vor fi excluşi cei care au de primit, la rândul lor, bani de la stat prin restituire sau rambursare.

Listele debitorilor publicate de Fisc vor cuprinde o coloană cu „observații”, care va conține precizări privind starea juridică a debitorilor, respectiv insolvență, faliment sau insolvabilitate. Aceste modificări urmează să fie implemetate începând cu lista debitorilor care înregistrează obligaţii fiscale restante aferente trimestrului II 2016.

“Vor fi excluse din lista debitorilor cu obligații fiscale restante persoanele, fizice sau juridice, ale căror datorii la buget sunt mai mici sau egale cu suma pe care trebuie să o primească la rândul lor de la buget, prin restituire sau rambursare”, se arată în comunicatul ANAF.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax