Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cei doi minori din Blaj dați dispăruți s-au întors acasă. Au fost găsiți în stația CFR din Mediaș

Publicat

La doar 24 de ore după ce au fost dați dispăruți, cei doi minori din Blaj au ajuns acasă. Denisa Sara Bogdan de 13 ani și prietenul ei, V.A.V de 16 ani, au plecat împreună la Mediaș, unde și-au petrecut noaptea în stația CFR. Cei doi au fost aduși acasă de o rudă a băiatului, care i-a văzut în gară.

Marți, la ora 19.15, Poliţia Municipiului Blaj a fost anunţată de către părinţii minorei Bogdan Denisa Sara, în vârstă de 13 ani, din municipiul Blaj, cu privire la faptul că fiica lor s-a întors acasă.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că minora, dispărută de la domiciliu luni după-amiaza, a fost, împreună cu prietenul său, V.A.V., de 16 ani, din Blaj, în municipiul Mediaş, judeţul Sibiu. Poliţiştii au stabilit minorii au plecat din Blaj cu o maşină şi s-au oprit în Mediaş, unde au vagabondat pe străzi şi şi-au petrecut noaptea în staţia CFR, loc în care au fost întâlniţi de o rudă a băiatului, care i-a adus înapoi în Blaj.

În perioada în care au lipsit de la domiciliu, cei doi minori nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax