Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cei doi tineri de 22 de ani, care au furat bunuri dintr-un bar din Sebeş, au fost arestaţi preventiv

Publicat

arestatCei doi tineri din Sebeş, care au furat bunuri dintr-un bar din oraş, au fost arestaţi preventiv. Reamintim că, pentru obţinerea de probe în acest dosar, poliţiştii au făcut percheziţii, marţi, la domiciliile acestora.

După ce au fost reţinuţi de poliţişti, C.A.A. şi P.V.A., ambii de 22 de ani, din Sebeş, au fost prezentaţi miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă. Procurorii au admis cererea şi au înaintat-o Judecătoriei Sebeş, care a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 zile.

Pe 1 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii la domiciliile tinerilor, pentru a obţine probe în dosar.

Cei doi tineri au pătruns, în 10 februarie, prin efracţie, într-un bar din municipiul Sebeş şi au sustras mai multe bunuri din inox. Fapta a fost reclamată la poliţie în 18 februarie.

Vezi şi Doi tineri din Sebeș, REŢINUŢI, după ce au furat bunuri dintr-un bar din oraş. Poliţiştii au făcut percheziţii pentru probe în dosar

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax