Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cei doi tineri din Târgu Mureş, care au furat bijuterii şi bani din locuinţe din Alba, ARESTAŢI preventiv

Publicat

arestat, catuse

Cei doi tineri reţinuţi de poliţiştii din Ocna Mureş, pentru furturi din locuinţe, vor fi cercetaţi în stare de arest preventiv. Reamintim că aceştia au urat bani şi bijuterii din trei locuinţe, prejudiciul, de 10.000 lei, fiind recuperat de poliţie.

Potrivit IPJ Alba, în 21 februarie poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, doi bărbaţi reţinuţi, ce sunt bănuiţi de comiterea a 3 furturi din locuinţe de pe raza orașului Ocna Mureş.

Procurării Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud au solicitat arestarea preventivă a celor doi bărbaţi, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud  a admis cererea acestora, emițând, pe numele lor, mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor doi – în vârstă 28 şi 30 de ani, din municipiul Târgu Mureş.

Citeşte şi Doi tineri din Târgu Mureş, REŢINUŢI de Poliţia Alba. Au furat bani şi bijuterii din trei apartamente

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax