Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cei mai buni sportivi ai CS Unirea, premiați la Sala Unirii. Diplome și bani din partea oficialităților pentru 66 de performeri

Publicat

Un grup de 66 de sportivi ai CS Unirea Alba Iulia au fost premiați vineri, la Sala Unirii, de către primarul Mircea Hava și prefectul Ștefan Bardan. Cei doi au oferit diplome, bani şi flori pentru domnișoare şi doamne.

Chiar dacă sportivii CS Unirea au fost premiați, directorul Marius Anghel s-a arătat ușor dezamăgit, deoarece rezultatele clubului albaiulian au fost în scădere față de anul precedent. ”Avem mai puţini sportivi premiați decât anul trecut, asta e, au fost și rezultatele mai puține decât ne așteptam, sperăm ca 2012 să fie un an mai fructuos, sperăm să mergem la olimpiadă și să avem rezultate mai bune. Dacă vom merge la Olimpiadă înseamnă că suntem club de performanță, dacă nu, înseamnă că suntem de semi-performanță”, a declarat Anghel.

Sumele oferite sportivilor au variat în funcție de vârstă, respectiv performanțe. Astfel, cea mai mică sumă a fost 100 de lei, iar cea mai mare a fost de 500 de lei, în vreme ce suma totală a premiilor a fost de 15.000 de lei.

Atletism

Antrenor Mariana Bucerzan:

  1. Mădălina Istrate – rezultate: O medalie de aur și una de argint cu echipa la Campionatele Naționale de Marș – senioare și o medalie de bronz cu echipa la CN de Cros – senioare.
  2. Simona Suciu – O medalie de argint cu echipa la CN de Marș – senioare
  3. Denisa Popa – O medalie de bronz cu echipa la CN de Marș – junioare II
  4. Maria Lazăr – O medalie de bronz cu echipa la CN de Marș – junioare II
  5. Patricia Rojneai – Locul 23 la CN de Copii la 600 de metri

Antrenor: Gabriel Avram

  1. Ana Rodean – O medalie de agrint și una de bronz la CN de Marș – senioare individual. O Medalie de de aur și una de argin cu echipa la CN de Mar, senioare. Trei medalii de bronz cu echipa la senioare la CN de Cros, Alegarge Montană și Semimaraton. Locul 5 la semimaratonul de la București cu record personal. Componentă a lotului național al României participant la Cupa Europei la Marș din Portugalia. Câștigătoare a Cupei României la Cros – senioare cu echipa.
  2. Alina Boholțan rezultate: Componentă a Lotului Naţional al României participant la CAMPIONATUL BALCANIC de Alergare Montană din Serbia unde a terminat pe locul 9 la individual şi pe locul I cu echipa României. 1 medalie de bronz la Campionatul Naţional de Semimaraton – tineret.3 medalii de bronz cu echipa de senioare la Campionatele Naţionale de Cros, Alergare Montană şi Semimaraton.Locul 5 la semimaratonul de la Cluj Napoca cu record personal. 1Câştigătoare a Cupei Românie la Cros – senioare cu echipa
  3. Roxana Duță rezultate: 1 medalie de bronz cu echipa de senioare la Campionatele Naţionale de SemimaratonLocul 2 la semimaratonul de la Arad cu record personal.Locul 3 la semimaratonul de la Bucureşti cu record personal.Câştigătoare a Cupei Românie la Cros – senioare cu echipa
  4. Loredana Ologu rezultate – Două medalii de bornz cu echipa de senioare la CN de Cros și Alergare Montană. Locul 5 la CN de Semimarator tineret, locul 7 la semimaratonul de la Cluj Napoca cu record personal
  5. Mihaela Acatrinei rezultate: O medalie de aur la individual și o medalie de bronz cu echipa la CN de Marș – junioare II. Componentă a lotului național al României, participantă la Campionatul Balcanic de marș – locul cinci individual junioare II.
  6. Bianca Molnar rezultate: Două medalii de argint la CN de Marș – junioare III – individual
  7. Maria Acatrinei rezultate: O medalie de argint cu echipa la CN de Marș, individual I
  8. Maria Neag rezultate: O medalie de argint cu echipa la CN de Marș – junioare I
  9. Maria Molnar rezultate: Două medalii de bronz la CN de Marș – junioare I individual, o medalie de argint cu echipa la CN de Marș – junioare I. Componentă a lotului național al României participant Campionatul Balcanic de Marș – locul 6 individual junioare I

Antrenor Horea Ștef

Ana Maria Groza – rezultate: Componentă a Lotului Naţional al României participant la CUPA EUROPEI LA MARŞ din Portugalia – locul 23 individual – senioare.Componentă a Lotului Naţional al României participant la CAMPIONATUL BALCANIC de Marş – locul 2 individual – senioare.1 medalie de argint individual şi 1 de aur cu echipa la Campionatele Naţionale de Marş – senioare

Emil Stănilă – antrenor atletism – fără rezultate notabile în 2011 dar cu speranțe în anii viitori

Haltere: Antrenor Ioan Frățilă

  1. Ana Maria Sturza – O medalie de argint și două de bronz la CN de Juniori I sub 20 de ani. O medalie de bronz la CN de Tineret.
  2. Daniel Ordean – Două medalii de bronz la CN de Juniori II, sub 17 ani
  3. Alexandra Avram – Două medalii de bronz la CN de Juniori I, sub 20 de ani
  4. Marius Die – Trei locuri 5 la CN de Juniori II, sub 17 ani
  5. Diana Șilinca – Trei locuri 5 la CN de Juniori II sub 17 ani
  6. Răzvan Vaida – Halterofil noua generație

Judo: Antrenor: Ioan Todor și Cristian Dinu

  1. Bogdan Alexandru – Locul 7 la CN de Seniori deși este doar junior. Component al lotului național al României
  2. Andreea Cuțitar – medalie de argint la CN Individual sub 15 ani
  3. Darius Bogdan – medalie de bronz la CN Individual sub 15 ani
  4. Georgiana Ispir – Campionă Națională anul trecut în care ne punem mari speranțe în 2012
  5. Denisa Sava – Locul 5 la CN Individual sub 15 ani
  6. Roxana Mocan- Locul 5 la Campionatul Național Individual sub 15 ani

Oana Igna, Ana Mărginean, Raluca Hăbuc, Rebeca rusu, Ioana Muntean, Luiza Negru, Dragoș Tuța, Cristiana Iancu, – toți participanți alături de CS Unirea, medaliată cu bronz la CN pe echipe sub 13 ani.

  1. Sebastian Stoica – locul 5 CN Individual sub 11 ani.

Orientare Sportivă:Antrenor Marius Anghel

  1. Andreea Dănilă – Două medalii și una de bronz la Campionatul Național de Orientare de Mountain Bike – Senioare. O medalie de argint și două de bronz la CN de Orientare pe Schiuri – Senioare. O medalie de argint și două de bronz la CN de Orientare pe echipe – senioare. Două medalii la CN de Orientare în Alergare
  2. Irina Maiorescu – Componentă a lotului național al României participant la CM de Seniori din Franță. Locul II la ”Belgrad Open” din Serbia. Vicecampioană mondială de senioare în probele de semimaraton pe echipe și noapte. O medalie de aur și două de argint la Campionatul Național de Orientare în Alergare.
  3. Tamas Bogya – Component al lotului național al României participant la CM de Seniori din Franța. Trei medalii de aur și una de argint la CN de Orientare pe Mountain Bike. O medalie de aur și una de argint la CN de Orientare pe schiuri. O medalie de bronz la CN de Orientare de Noapte.
  4. Radu Milea – Locul VI la proba de medie distanță al CN de Orientare în Alergare – seniori. Locul V cu echipa la CN de Orientare pe echipe.
  5. Florin Țuncu – Locul VI în proba de lungă distanță la CN de Orientare în Alergare – juniori II. Locul 5 la CN Școlar.
  6. Robert Muscaliuc – Locul 5 la CN Școlar.

CULTURISM: Antrenor Ovidiu Pănăzan

  1. Ionuț Muntean – Locul V la CN de Seniori
  2. Ovidiu Vâtcă – Locul V la CN de Seniori

BOX: Antrenor Nicolae Paștiu

  1. Gavrilă Pleș – Medalie de bronz la CN de Juniori I. Locul II la Cupa României – Juniori I.
  2. Florin Nicula – Medalie de Bronz la CN Juniori I. Locul III la CN de Toamnă pentru juniori.
  3. Ioan Pleș – Vicecampion Național la CN de Juniori II. Locul III, la CN de Toamnă pentru Juniori.
  4. Gheorghe Râșniță – Ex-campion Universitar
  5. George Pogârâșteanu – Locul III la CN de Toamnă pentru Juniori.

Tenis de masă – SUFELŢEL GELU EMIL – un adevărat pasionat al sportului cu mingea de celuloid. Este cel care se ocupă de destinele Echipei de tenis a CS Unirea Alba Iulia care are ca obiectiv rămânerea în Divizia A.

Sportivi veterani – Atletism

  1. Emilia Gușat 65-69 de ani – Patru medalii de aur la Campionatele Balcanice. Aur la CB din Serbia, cros. Trei medalii de aur la CB in Slovenia și trei medalii de aur la CN.
  2. Vasile Hârjoc categoria 55-59 de ani – Locul VII la proba probelor – maraton – 42, 195 de km. O medalie de aur la CN de Sală la proba de 3000 de metri.
  3. Ilie Cioca categoria 65-69 – Două medalii de aur, două de argint la Campionatele Balcanice. Cinci medalii de aur și două de argint la CN.
  4. Emil Suflețel 75-79 de ani – O medalie de aur la 1500 de m și una de argint la 60 m garduri la CN de Sală. O medalie de aur la CN de Schi Fond. Participant la 22 de concursuri în anul 2011, câștigând mai mult de jumătate din ele.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax