Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cei mai implicați studenți voluntari din Alba Iulia vor fi premiați în cadrul primei ediții a Galei Studenților

Publicat

Cei mai implicați studenți voluntari din Alba Iulia vor fi premiați joi, 17 noiembrie, în cadrul prima ediție a Galei Studenților. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților, de la ora 19.00.

Apoi, Radu Pietreanu, cel care pe vremuri îl interpreta pe Costel, din ”Leana și Costel” show al grupului Vacanța Mare, va avea un moment de stand-up comedy. 

„În cadrul Galei vor fi premiați, alături de asociațiile studențești din care provin, studenții cei mai implicați în organizațiile lor, în comunitate sau în proiecte ale generației lor, într-o acțiune prin care ne dorim să scoatem la lumină, să recunoaștem și să răsplătim, măcar simbolic, inițiativa acestor tineri din comunitatea noastră”  a precizat Gheorghe Berghian, director al CCS Alba Iulia, într-un comunicat de presă.

Evenimentul este realizat cu ocazia Zilei Internaționale a Studenților. Parteneri sunt Liga Studenților din Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia, ASCOR Alba Iulia și Erasmus Student Network Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax