Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cei mai puternici pompieri din România sunt de la ISU Alba: Ioan Popa și Mihai Avram, aur la competiția națională a pompierilor

Publicat

Ioan Popa și Mihai Avram sunt cei mai puternici pompieri din România. Ioan Popa și-a adjudecat pentru al treilea an la rând titlul de cel mai puternic pompier, la categoria sub 30 de ani. 

De asemenea Mihai Avram s-a clasat pe locul I, la categoria 30-40 de ani. ISU Alba a participa la competiția pompierilor din România cu patru pompieri. La echipe, pompierii din Alba s-au clasat pe locul II.

Plt. Major Popa Ioan din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia, ca urmare a deprinderilor și abilităților practice dezvoltate, a reușit al treilea an consecutiv să obțină titlul de Cel mai puternic Pompier din România.

Patru pompieri din cadrul ISU Alba au participat în cursul acestor zile la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”, care a reunit aproape 100 de salvatori militari din 28 de județe, competiția desfășurandu-se în municipiul Brașov.

Salvatorii militari înscriși în competiție și-au demonstrat viteza, rezistența, dar și abilitățile practice pentru utilizarea furtunului de refulare, ridicarea greutăților și parcurgerea unor obstacole solicitante.

Rezultatele au fost următoarele:

POPA Ioan, Locul I la general și la categoria sub 30 ani;

AVRAM Mihai, Locul I la categoria între 30-40 ani;

Locul II – proba pe echipe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate