Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cei PATRU suspecţi în jaful de la o benzinărie din Blaj, REȚINUȚI de polițiști. Sunt propuși pentru arestare preventivă

Publicat

suspect jaf blaj_2 Poliţiştii din Alba i-au identificat şi reţinut pe cele patru persoane bănuite de comiterea, în noaptea de 21 – 22 noiembrie 2014, a unei tâlhării la o staţie de carburanţi din municipiul Blaj. Cei patru bărbaţi vor fi prezentaţi miercuri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, cu propunere de arestare preventivă. Dintre aceștia, trei sunt cunoscuți cu antecedente penale.

Citește și FOTO – VIDEO: Cei PATRU suspecţi în cazul jafului de la o benzinărie din Blaj, aduşi la audieri la IPJ Alba. Au filat zona cu o zi înainte de tâlhărie

Conform IPJ Alba, la data de 27 ianuarie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, au reuşit identificarea şi reţinerea celor patru persoane bănuite de comiterea unei fapte de tâlhărie asupra angajatei unei staţii de carburanţi din municipiul Blaj.

În sarcina lui Lajos K., de 31 de ani, din comuna Chibed, judeţul Mureş, Imre K., de 28 de ani, din comuna Sărăţeni, judeţul Mureş, Lehel J., de 26 de ani, din comuna Sărăţeni, judeţul Mureş şi Levente P., de 25 de ani, din comuna Praid, judeţul Harghita, trei dintre ei cunoscuţi cu antecedente penale, s-a reţinut faptul că în noaptea de 21 – 22 noiembrie 2014, au pătruns într-o staţie de carburanţi din municipiul Blaj, unde au agresat-o pe angajata staţiei şi dintr-un seif au sustras peste 22.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cei patru bărbaţi au folosit, pentru comiterea faptei, un autoturism împrumutat de unul din ei de la o persoană din comuna Chibed.

Pentru obţinerea de probe, în vederea soluţionării dosarului penal, în cursul zilei de marți, 27 ianuarie 2015, au fost efectuate 10 percheziţii domiciliare, toate pe raza judeţului Mureş, ocazie cu care au fost reţinuţi şi cei patru suspecţi, aceştia fiind conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba unde au fost audiaţi, împotriva lor fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Cu ocazia audierilor şi a cercetărilor efectuate s-a stabilit că Lajos K., Levente P., împreună cu Ion L., de 25 de ani, din comuna Sărăţeni, judeţul Mureş, sunt şi autorii unei alte infracţiuni de tâlhărie calificată, comisă în data de 24 iulie 2014, asupra unei femei din comuna Ghindari, judeţul Mureş, pe care au agresat-o în locuinţa sa şi i-au sustras suma de 1.300 lei şi 155 de euro.

În cursul zilei de miercuri, cei patru suspecţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Danarm

    miercuri, 28.01.2015 at 17:59

    Nu sunt comentarii…pai cum sa laude cineva politistii pentru meritul lor…..lume-lume
    Felicitari d-lor politisti, tine-ti-o tot asa….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax