Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cei șase câini din rasa ciobănesc german, oferiți prin donație de către Poliția Alba, vor fi predați noilor stăpâni în 25 iulie

Publicat

În urma anunţului publicat de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba prin care se comunica faptul că 6 câini din rasa Ciobănesc German, cu vârste cuprinse între 7 ani şi 6 luni şi 8 ani şi 6 luni, aflaţi în posesia instituţiei urmează să fie cedaţi fără plată, 43 de persoane s-au arătat interesate de a adopta unul dintre aceste animale. Cererile vor fi analizate, iar în 25 iulie câinii vor fi predați noilor stăpâni.

Până la data de 22 iulie inclusiv, un număr de 43 de persoane s-au adresat cu cereri conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, solicitând unul sau mai mulţi dintre câinii care urmează să iasă din serviciu.

Între cei 43 de solicitanţi se află şi şase poliţişti, cei care, de altfel, au lucrat cu animalele, în perioada în care au fost folosiţi ca şi câini de serviciu.

Analiza cererilor va fi făcută de către conducerea inspectoratului, în perioada imediat următoare, urmând ca până la data de 25 iulie, cei şase câini să fie atribuiţi, în conformitate cu prevederile legale şi procedurile în vigoare.

„Apreciem interesul pe care l-au manifestat iubitorii de animale în a adopta un câine poliţist pensionat şi îi asigurăm de obiectivitatea şi corectitudinea cu care vor fi selectaţi cei cere vor deveni stăpânii lor”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax