Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cei trei bărbaţi din Valea Lungă reţinuţi pentru braconaj, cercetaţi sub CONTROL JUDICIAR

Publicat

IMG_5574 Faţă de cei 3 bărbaţi din Valea Lungă, cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor şi munițiilor şi uz de armă letală fără drept, Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

Poliţiştii din Alba i-au reţinut pe trei bărbaţi din comuna Valea Lungă, acuzaţi de braconaj cingetic. Aceştia au fost prinşi după ce unul dintre ei, un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost depistat în trafic, în noaptea de marţi spre miercuri, având în maşină o puşcă de vânătoare şi muniţie deţinute ilegal. Cei trei au participat la o vânătoare ilegală de căprioare.

Citeşte şi FOTO: Trei bărbaţi din Valea Lungă, REŢINUŢI pentru braconaj. Au fost prinşi după ce în maşina unuia dintre ei a fost găsită o puşcă de vânătoare

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale întrucât în urma percheziţiilor domiciliare efectuate joi, la domiciliul unuia din ei au fost găsite alte 100 de cartuşe calibru 5,6 x 16 mm, similare cu cele folosite în noaptea de 10/11.03.2015, pentru împuşcarea căprioarei.

Citeşte şi Dosar penal pentru un tânăr de 22 de ani din comuna Valea Lungă. Polițiștii au descoperit în mașina sa o armă de vânătoare și muniție, deținute ilegal

Bărbaţii au fost reţinuţi de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor şi munițiilor şi uz de armă letală fără drept.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că în noaptea de 10/11.03.2015, R.V.D., împreună cu M.A., de 37 de ani şi N.I., de 33 de ani, din Valea Lungă, toţi trei cunoscuţi cu antecedente penale, s-au deplasat cu un autoturism pe fondul de vânătoare nr. 31 din localitatea Valea Lungă unde au vânat o căprioară cu o armă deţinută în mod ilegal, fără a deţine autorizaţie de vânătoare şi nici ca vreunul din ei să deţină permis de armă.

La data de 11 martie 2015, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din IPJ Alba împreună cu poliţiştii din Blaj şi Valea Lungă, au continuat cercetările în legătură cu R.V.D., de 22 de ani, din comuna Valea Lungă, judeţul Alba ce în noaptea de 10/11.03.2015 a fost depistat în trafic având în autoturism o armă de vânătoare cu lunetă şi două cartuşe calibrul 5,6 x 1,6 mm.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax