Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cei trei tineri din Cluj şi Mureş, cercetaţi pentru furt de animale la Ocna Mureş, au fost arestaţi preventiv

Publicat

vlcsnap-error973 Cei trei tineri din judeţele Cluj şi Mureş, care au fost reţinuţi marţi de poliţiştii din Ocna Mureş, pentru furt de animale, vor fi cercetaţi în stare de arest preventiv. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 16.000 de lei.

Potrivit IPJ alba, poliţiştii din Ocna Mureş i-au prezentat miercuri pe M.A.C., de 18 ani, C.A.E., de 27 de ani şi L.B.D., de 32 de ani, primii doi din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, iar ultimul din comuna Cheţan, judeţul Mureş, Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Parchetul a sesizat instanţa de judecată şi a propus arestarea preventivă a celor trei, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud a dispus cercetarea lor în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Reamintim că tinerii au furat animale din grajdul unei gospodării din localitatea Cisteiu de Mureş, în noaptea de 16/17 februarie: Au sustras cabaline şi bovine, prejudiciul fiind estimat la valoarea de 16.000 de lei.

Vezi şi FOTO-VIDEO: Trei tineri din judeţele Cluj şi Mureş, REŢINUŢI la Alba. Au furat animale din gospodăria unui localnic din zona Ocna Mureş

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax