Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cei trei tineri din comuna Roșia de Secaș care ar fi violat o minoră de 17 ani, ARESTAȚI preventiv

Publicat

Cei trei tineri din comuna Roșia de Secaș care ar fi violat o minoră de 17 ani, i-ar fi furat telefoanele şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă, în cazul în care va reclama faptele, au fost arestați preventiv.

Potrivit IPJ Alba, joi,21 iunie, cei trei tineri reținuți pentru viol, complicitate la viol, furt și amenințare au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia. Față de toți inculpații a fost dispusă măsura arestării preventive, respectiv pentru cei doi inculpați majori – pe o perioadă de 30 de zile, iar pentru minor – pe o perioadă de 20 de zile.

Vezi și FOTO-VIDEO: Trei tineri din comuna Roșia de Secaș, REȚINUȚI de polițiști, după ce ar fi violat o minoră de 17 ani

Reamintim faptul că joi, poliţiştii din Alba Iulia au reţinut trei tineri din comuna Roşia de Secaş, ce sunt bănuiţi de viol, complicitate la viol, furt şi ameninţare. Aceştia ar fi violat o minoră de 17 ani, i-ar fi furat telefoanele şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă, în cazul în care va reclama faptele.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 iunie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de 3 tineri, de 15, 18 şi 22 de ani, din comuna Roşia de Secaş, ce sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol, complicitate la viol, ameninţare şi furt.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în data de 15 iunie a.c., după ce ar fi consumat băuturi alcoolice în mai multe localuri din municipiul Sebeş, s-ar fi deplasat în municipiul Alba Iulia unde, tânărul de 18 ani ar fi invitat-o pe o minoră de 17 ani, din comuna Ighiu, pe care o cunoştea, la un local public din oraş.

Acolo, împreună cu ceilalţi doi tineri ar fi consumat băuturi alcoolice, după care minora le-ar fi cerut să o ducă acasă însă ei au chemat un taxi cu care ar fi dus-o pe o păşune din comuna Daia Română. Acolo, minora ar fi întreținut, de bună voie, raporturi sexuale cu tânărul de 18 ani, după care ar fi fost violată de ceilalţi doi tineri.

Ulterior, minora ar fi încercat să-şi sune mama însă ar fi fost agresată de tânărul de 22 de ani, iar cel de 18 ani i-ar fi sustras telefoanele mobile şi ar fi amenințat-o, cu acte de violenţă, în cazul în care va reclama faptele.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze, de la tânărul de 18 ani, telefoanele victimei.

Urmează ca, în cursul zilei de joi, 21 iunie, cei 3 tineri să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax