Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cel mai în vârstă candidat care a promovat BACALAUREATUL în Alba, are 49 de ani. Nici Eminescu, nici matricele nu au fost un obstacol pentru „senior”

Publicat

Printre cei 2.755 de candidaţi din judeţul Alba, care s-au prezentat pentru susţinerea Bacalaureatului în sesiunea de vară 2014 se numără şi o femeie de 49 de ani, care şi-a făcut curaj să treacă prin examenul de „maturitate”. Dacă alţi elevi se mulţumesc cu 12 clase şi cred că Bacalaureatul este un stres în plus până la vacanţa de vară, Melania Burz din Abrud este un exemplu viu că diploma de Bac nu este condiţionată de vârstă.

Anul trecut, în judeţul Alba au fost doi candidaţi în vârstă de 52 de ani din Cugir, care au s-au gândit că, pe lângă „şcoala vieţii”, mai este necesară şi o diplomă de Bacalaureat.

În vara acestui an, Melania Burz este cea mai în vârstă candidată din judeţul Alba care a trecut prin emoţiile examenului de Bacalaureat. A urmat cursurile la fără frecvenţă la Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan” dimn Abrud, specializarea tehnician în automatizări.

Cu toate că notele pe care le-a obţinut la probele susţinute nu sunt mari, la vârsta de 49 de ani, când responsabilităţile sunt mult mai mari şi randamentul la învăţat scăzut, a reuşit să obţină la examenul de „maturitate” media 6,51. Iar la proba de competenţe digitale, candidata de la Abrud a primit calificativul „utilizator avansat”.

Dacă pentru alţi elevi subiectul la Limba română, respectiv poezia lui Mihai Eminescu a fost un coşmar, Melania Burz a reuşit să obţină nota 6,40. La proba obligatorie a profilului, Matematică, a reuşit să rezolve problemele de nota 6,20, iar la Biologie vegetală şi animală a obţinut nota 6,95.

Melania Burz s-a născut în 1965, iar din cei 2.755 de candidaţi care s-au prezentat la probele examenului de Bacalaureat este cel mai în vârstă candidat din acest an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax