Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cel mai înfocat susținător al PSD Alba, dezamăgit pe partid: „Nu, PSD-ule, nu o să mai cred în tine”

Publicat

Un fost candidat al PSD Alba Iulia pentru funcția de consilier local a transmis o scrisoare publică partidului  în care spune că a crezut mai bine de 10 ani. Eugen Avramenscu și-a scris ofurile într-un mesaj public pe pagina de facebook unde declară că PSD l-a „dezamăgit mai rău decât în cele mai urâte vise.  Ești cea mai mare dezamăgire a vieții mele”.

„Dragă PSD- ule,
De mai bine de 10 ani am crezut în tine; de mai bine de 10 ani ți-am fost loial; pentru tine,de mai bine de 10 ani, m-am certat cu prieteni, mi-am făcut mai mulți dușmani decât am avut înainte, de multe ori mi-am neglijat familia și sănătatea, am renunțat la multe, inclusiv la jobul pe care îl aveam la un moment dat, doar pentru a-ți fi la dispoziție 24 din 24, 7 din 7. Dar tu m-ai dezamăgit mai rău decât în cele mai urâte vise ale mele. Ai renunțat la calitate în favoarea cantității și a servilismului; te-ai transformat intr-un partid de yes-meni, într-un partid în care cei mici nu au nici un drept; intr-un partid în care toate deciziile sunt luate de o singură persoană; într-un partid care, asemeni unei emisiuni de-a lui Capatos, promovează nonvalorile, de la cel mai mic nivel, până la nivelele centrale.

Pe plan local ( jud. Alba), e suficient să ne uităm la 3-4 persoane promovate în funcții locale, județene sau în direcții centrale, pentru a ne da seama de adevărul spuselor mele. Și, ca tacâmul să fie complet, să ne uitam prin guvern pe la Educație, Economie, Transporturi. Și atunci, mă întreb, de ce să mai cred în spusele și promisiunile tale? De ce să-mi mai consum energia pentru tine, atâta timp cât pentru mine și pentru încă mulți, foarte mulți români, de care te-ai folosit la nevoie, apoi te-ai debarasat, nu ai făcut nimic, absolut nimic? Nu,PSD-ule, nu o să mai cred în tine. Ești cea mai mare dezamăgire a vieții mele”.

Eugen Avramescu, este de profesie maistru militar de aviație, și a candidat pentru funcția de consilier local din partea Partidului Social Democrat în anul 2016.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax