Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cel mai iubit post de radio din Sebeş, Radio Star, va emite din nou, pe frecvenţa 90.10. Noua echipă a câştigat licenţa în urma concursului organizat de CNA

Publicat

radio2Radio Star Sebeş îşi reia emisia, în aproximativ două săptămâni. Cel târziu la mijlocul lunii iulie, locuitorii din Sebeş şi împrejurimi vor putea din nou să asculte, pe frecvenţa 90.10, muzica preferată, ştiri pertinente şi emisiuni de interes pentru comunitate.

Postul de radio îşi reia activitatea într-o nouă formulă. Licenţa a fost obţinută de Star Media Creativ SRL, reprezentată de Ionuţ şi Nicoleta Lemeny, cu experienţă în radio.

Va fi o echipă formată din şapte reporteri şi realizatori radio cu experienţă, dar postul are şi colaboratori, pe aceleaşi criterii de calitate a activităţii.

“În cel mult două săptămâni sper să reluăm emisia, mai avem nevoie de autorizaţia de la ANCOM şi cea de emisie de la CNA. Avem tot echipamentul necesar, iar staţia se află în vechea locaţie. O coincidenţă de bun augur, exact în data concursului de licenţe, 22 iunie, postul nostru de radio împlinea 17 ani de la obţinerea primei autorizaţii de emisie”, a mărturisit Nicoleta Lemeny.

A mai spus că echipa va păstra “linia” de calitate a conţinutului emisiei postului de radio.

“Şi eu şi soţul meu am fost încă de la început în echipa de radio. Acum, că nu mai avem intermediar, un patron care să ne impună linia, ca oameni de radio, nu vom amesteca în activitatea editorială vreo ingerinţă politică, pentru că noi nu avem vreo apartenenţă politică. Vom relata realist şi sincer tot ce se întâmplă, inclusiv în Primăria Sebeş. Nu am făcut compromisuri, vom fi veriga necesară între cetăţean şi administraţia publică”, a mai spus Nicoleta Lemeny.

Cetăţenii din Sebes au strâns 3.240 de semnături pentru susţinerea echipei Radio Star Sebeş şi reluarea emisiei, iar Consiliul Naţional al Audiovizualului a făcut publice marţi rezultatele concursului de licenţe. Postul de radio din Sebeş a câştigat licenţa pentru frecvenţa 90.10, cu unanimitate de voturi.

“Începem o pagină nouă, am suferit destul în ultimele luni, am aflat cine ne sunt prieteni şi aliaţi şi pe cine nu putem conta. Văm reuşi să ne regăsim locul pe piaţa media, chiar dacă nu va fi uşor”, a mai spus Lemeny.

Postul Radio Star din Sebeş a fost deţinut anterior de Nichi Ardeal Group SRL, care a intrat în faliment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax