Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cel mai mare eveniment al tinerilor în Alba Iulia: 100 de provocări în trei ore. Află cum poți participa alături de 5 prieteni

Publicat

O sută de provocări în Alba Iulia – asta îi așteaptă pe tinerii din oraș și nu numai, duminică 26 septembrie de la ora 15.00. 

Timp de trei ore Alba Iulia va fi ”asaltată” de tineri. Cetățenii din oraș îi vor vedea prin fiecare colț din municipiu cum vor încerca să rezolve provocările puse la cale de organizatori. 

Friendship Challenge este o provocare pentru tinerii cu vârste între 14 și 20 de ani și reprezintă o cursă a provocărilor desfășurată în întreg Muncipiul Alba Iulia.

Mai exact, tot ce trebuie să faci este să formezi o echipă de șase prieteni, iar timp de trei ore, echipa ta va trece printr-o sută de provocări.

Provocările vor fi construite special pentru a stimula creativitatea, lucrul în echipă, rezolvarea de sarcini și abilitatea de a forma strategii.

Dacă în anii trecuți, participanții au fost puși să facă un întreg autobuz plin de călători să râdă, să tragă clopotele unei biserici sau chiar să apară îmbrăcat în pijamale, organizatorii au declarat pentru alba24.ro, că provocările de anul acesta vor fi mult mai interesante și interactive.

Provocările vor fi notate cu punctaj de la 1 la 100 puncte, în funcție de gradul de dificultate. Chiar dacă experiența este premiul cel mare, la finalul competiției, pentru trei din echipele care au adunat cele mai multe organizatorii  vor pregăti premii surpriză în funcție de punctaj, cooperare, eficiență și munca în echipă.

Ce trebuie să faci pentru a participa la competiție

Cauți mai mulți prieteni, faceți o echipă și va înscrieți pe link-ul de mai jos.

Startul va fi dat duminică, 26 septembrie, la ora 15.00, în fața Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia.

Înscrierile se fac doar pe baza formularului de înscriere https://forms.gle/eyRnaiw2MbaxcABf9 (valabil până în data de 24 septembrie ora 23:59).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax