Connect with us
Publicitate

AIUD

Cel mai nepriceput hoț de telefoane din Alba: Ce a pățit când a ”dat atacul” la un magazin Vodafone din Aiud

Publicat

politie noaptea

Pățania unui bărbat care a încercat să spargă un magazin de telefoane din Aiud, chiar în noaptea de ajun a Crăciunului, a fost descrisă de magistrați, în motivarea instanței, după ce acesta a fost condamnat pentru furt califcat. 

De menționat este că bărbatul se afla într-o stare avansată de ebrietate, iar furtul s-a transformat într-o scenă demnă de cascadorii râsului. O primă sentință a fost dată de judecătorii din Aiud, în data de 18 martie 2022. 

Fapta s-a petrecut în noaptea de ajun a Crăciunului, în data de 24 spre 25 decembrie 2021.

Potrivit motivării instanței, bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice și se plimba pe străzile din Aiud. La un moment dat, în jurul orei 03.00, acesta a văzut magazinul de telefoane mobile Vodafone, de pe strada Transilvaniei și s-a gândit să îl spargă.

A forțat ușa de acces a magazinului și a intrat în acesta. A mers direct la masa unde erau expuse telefoanele mobile și a încercat să le rupă din sistemul anti-furt însă fără prea mare succes. În fața anchetatorilor a precizat că a căzut de câteva ori în încercarea de a lua un telefon mobil.

Până la urmă a reușit să smulgă un telefon din sistemul anti-furt și a plecat cu acesta pe stradă, dar l-a aruncat la scurt timp deoarece telefonul ”scotea un zgomot ciudat”.

Mai mult de atât, la scurt timp de la spargere, bărbatul a fost identificat de polițiști pe o stradă din Aiud, unde a recunoscut că el a spart magazinul.

Pentru fapta sa, bărbatul din satul Unirea a fost condamnat, la 2 ani și 6 luni de închisoare pentru furt calificat. Acesta este recidivist și la primirea pedepsei din data de 18 martie se afla deja în arest la Penitenciarul Aiud. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax