Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cel mai performant Laser Excimer de la Zeiss, la Opticline Turda (P)

Publicat

Clinica Opticline Dr. Teodor Holhoș a achiziționat recent noul aparat laser Excimer Mel 90 pentru clinica Opticline Turda. Aparatul este cel mai performant și inovator aparat laser Excimer de la Zeiss, fiind vârful de gamă oferit de compania de renume Zeiss.

„Ne bucurăm să putem oferi pacienților noștri cea mai înaltă calitate a intervențiilor de reducere a dioptriilor, realizate cu cele mai bune echipamente posibile în acest moment!”, a declarat dr. Holhoș.

Cu ocazia achiziționării acestui nou laser, clinica Opticline a derulat un concurs pe Facebook, oferind ca premiu 5 operații laser de reducere a dioptriilor, gratuite, care urmează a se realiza cu ajutorul noului aparat la Turda.

Miercuri, 19 septembrie, a avut loc extragerea celor 5 câștigători, în cadrul clinicii Opticline.

YouTube video

Cei 5 câștigători sunt Edit Faluvegi, Alina Tincu Kaufert, Viorica Solomon, Remus Hosu și Viuta Marian!  Aceștia au fost contactați pe Facebook pentru revendicarea premiului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax