Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cel mai performant laser Excimer Zeiss Mel 90, la clinica Opticline – Dr. Teodor Holhoș din Turda (P)

dr holhos opticline

Publicat

Clinica Opticline – Dr. Teodor Holhoș a achiziționat cel mai performant aparat laser Excimer, pentru operații oculare laser de reducere a dioptriilor. Noul laser este funcțional la clinica Opticline din Turda, fiind unul din puținele astfel de aparate din țara noastră.

Firma producătoare Zeiss, lider mondial pe segmentul aparaturii specializate mai ales în domeniul opticii, a dezvoltat tehnologia laser pentru operații oftalmologice încă din anul 1986, fiind patentată de către concernul german. Laserul Mel 90 înglobează peste 30 de ani de experiență în domeniu, și tehnologie de ultimă oră, pentru a oferi o experiență perfectă echipei medicale în timpul operației, și cele mai bune rezultate pentru pacient.

Laserul Mel 90 oferă un confort sporit pentru pacient, printr-o frecvență mai mare a impulsurilor, ceea ce înseamnă un timp de acțiune și radiație laser redusă. Permite, de asemenea, tratarea unor miopii mai mari decât până acum, pentru că subțiază mai puțin corneea, iar în final, rezultatele sunt mult mai stabile în timp și cicatrizarea mult mai rapidă.

Primii 10 pacienți au trecut deja cu succes prin intervenția cu acest laser la Turda, și rezultatele au fost foarte bune. Echipa medicală condusă de dl dr Holhoș a fost mulțumită de derularea intervențiilor. „Se vede și se simte imediat că este vorba de un aparat inovator, cel mai performant din clasa sa de la firma Zeiss. Intervenția este mult facilitată de multitudinea de funcțiuni ale aparatului, iar capacitatea acestuia este mult peste cea a laserelor actuale de pe piață. Pacienții operați de acum la Turda pot spune că au avut parte de cea mai puțin invazivă operație, care le-a redat vederea perfect”, a declarat dl dr Holhoș, la finalizarea primei zile de operații.

Clinica Opticline este dotată cu aparatură de ultimă generație, cu ajutorul căreia se vor putea face investigații și proceduri complexe. Amintim pe lângă operația laser sau de implant cristalin, de laser diabet, laser cataractă secundară, investigații glaucom, câmp vizual computerizat, tomograf de nerv optic (OCT), tomograf de retină (OCT), ecografie oculară, biometrie și Plusoptix pentru copii.

Dr. Teodor Holhoș a urmat studiile și rezidențiatul Facultății de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca și numeroase stagii de practică în Statele Unite ale Americii, Elveția, Germania și Franța. Studiile au fost și sunt în continuare completate de traininguri și cursuri de specialitate urmate în mai multe țări europene, în fiecare an.

Clinica Opticline oferă soluții chirurgicale minim invazive celor care suferă de cataractă, miopie, hipermetropie, dezlipire de retină, glaucom și alte afecțiuni oculare. Prima clinică Opticline s-a deschis la Alba Iulia în anul 2011, proiectul fiind realizat cu capital privat integral. Dr. Teodor Holhoș a tratat peste 35.000 pacienți, realizând până în prezent câteva mii de operații prin care a redat vederea pacienților săi, atingând și un record de 60 operații într-o singură zi. Opticline Dr. Teodor Holhoș deține 3 clinici de chirurgie, în Alba Iulia, Turda și Mediaș, și 8 cabinete de optică în județul Alba, în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Sebeș, Cugir, Ocna Mureș și Teiuș.

Încă de la deschiderea primei clinici din Alba Iulia, dr. Teodor Holhoș și-a propus să ofere întotdeauna pacienților servicii medicale la standarde europene, alături de echipamente performante, pentru ca intervențiile și investigațiile să fie întotdeauna la cel mai înalt nivel de calitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate