Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cel mai puternic român vine la festivalul camioanelor tunate din Alba Iulia: Va face skanderberg cu toți cei care îl vor provoca

Publicat

Radu Valahu, cel mai puternic român, va accepta orice provocare la skanderberg, la Alba Iulia, la festivalul camioanelor tunate, ce va avea loc în șanțurile Cetății Alba Carolina. 

Mai exact, Valahu va fi prezent la Truck Tunning Art 2023, unde cei care cred că îl pot învinge la skanderberg vor avea șansa să demonstreze acest lucru. 

Pe lângă provocarea lansată pentru cei din Alba și nu numai, Valahu va face și un spectacol pentru toți cei prezenți la festival.

Acesta va tracta capete de camion, anunță organizatorii evenimentului. Nu este pentru prima dată când Radu Valahu face acest lucru. Acesta a mai tras în spate un avion, mașini de pompieri dar și camioane.

Festivalul camioanelor tunate revine în Alba Iulia, în perioada 4-6 august 2023. Anul acesta ca și la edițiile trecute publicul va putea vota cel mai frumos camion și va fi premiat pentru acest lucru.

Organizatorii anunță că publicul votant va putea să câștige sute de litri de combustibil, precum și 1000 de lei pentru cel mai reușit cadru fotografic surprins în cele trei zile de desfășurare ale evenimentului.

De asemenea, în cadrul evenimentul va avea loc și un concert susținut de două trupe locale Râpa Roșie și Brothers, iar atmosfera muzicală va fi întreținută de DJ Cretzu.

sursă foto: Facebook, Radu Valahu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. facsimil

    marți, 18.07.2023 at 21:44

    🤮

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax