Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cel puţin 2 locuri de parcare alocate fiecărui apartament, în cazul blocurilor noi. Proiect la Alba Iulia

Publicat


parcari

Blocurile noi cu mai mult de 20 de apartamente la Alba Iulia ar trebui să aibă alocate două locuri de parcare pentru fiecare apartament. Este o propunere ce va fi prezentată pentru aprobare în şedinţa Consiliului Local de vineri, 29 martie.

În Alba Iulia sunt înmatriculate aproximativ 35.000 de autoturisme, iar locuri de parcare publice sunt aproximativ 8000, se arată în documentaţia proiectului ce intră în atenţia consilierilor locali.

Astfel, se propune ca toate blocurile ce vor fi construite, care includ mai mult de 20 de apartamente şi au regim de înălţime maximum P+3 să aibă câte două locuri de parcare pentru fiecare locuinţă.

De asemenea, se propune ca în cazul imobilelor cu mai puţin de 20 de apartamente şi maximum P+3, să fie asigurat un loc de parcare.

Aceste condiţii ar urma să fie aplicate din ianuarie 2020, cu excepţia construcţiilor pentru care au fost aprobate deja documentaţiile de urbanism zonale (PUZ) sau cele de detaliu (PUD), a căror proiectare şi procedură de autorizare sunt în derulare.

Constructorii de locuinţe în imobile P+3 ar urma să fie obligaţi să asigure un necesar de cel puţin 35% din suprafaţa locurilor de parcare în regim subteran sau în interiorul construcţiei, pentru păstrarea spaţiilor verzi şi de agrement.

Iar în aceste spaţii de parcare ar urma să existe şi locuri în care să fie păstrate bicicletele, spaţii evidenţiate şi utilate cu accesoriile necesare.

 


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

Deratizare înainte de sărbători, pentru combaterea rozătoarelor, în Alba Iulia. Ce produse sunt folosite și în ce perioadă

Publicat

blocuri apartamente 2

În perioada 16-20 decembrie 2019 se vor desfășura lucrări de DERATIZARE (combaterea rozătoarelor) pe domeniul public al Municipiului Alba Iulia, au anunțat reprezentanții Primăriei. Produsele utilizate sunt RATEX și VARAT BLOCK. Antidotul necesar, în caz de ingerare accidentală, este vitamina K1, transmit autoritățile. Lucrările sunt efectuate de DD Chim SRL în baza contractului de dezinsecție […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

CSM a respins delegarea procurorului Ilie Narița, la conducerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia

Publicat

ilie narita

Consiliul Superior al Magistraturii a respins, joi, 12 decembrie, propunerea de delegare, pentru încă un mandat, în funcţia de procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a magistratului Ilie Narița. Reprezentanții instituției au declarat pentru Alba24 că mandatul lui Narița este valabil până la sfârșitul anului 2019. Ilie Nariţa conduce […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Mihai Fifor si Răzvan Cuc, citați astăzi la DNA Timișoara ca martori în dosarul șpăgilor ”fanariote” de la PSD Arad

Publicat

 Mihai Fifor si Răzvan Cuc sunt citați astăzi la DNA Timișoara ca martori în dosarul șpăgilor de la PSD Arad, în care procurorii au descoperit că funcțiile erau împărțite pe bani, până la cel mai de jos nivel. Cei doi au fost chemați de procurori ca martori în dosarul șpăgilor de la PSD Arad, au […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO „Un altfel de colind”: Colinde tradiționale, interpretate de elevii Liceului cu Program Sportiv din Sebeș

Publicat

Săptămâna aceasta, elevi de la Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” din Sebeș au interpretat colinde tradiționale pe scenă în prezența primarului municipiului Sebeș, Dorin Nistor într-un decor de basm, într-o „vreme ca aceasta însetată de colinde pentru suflet”. Cei care au „spart gheața” au fost elevii de la clasa pregătitoare, clasa I, a II-a, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate