Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Cel puţin 500 milioane de conturi Yahoo au fost sparte într-un masiv atac cibernetic. Precizări de la companie

Publicat


internet site adresaDatele personale a cel puţin 500 de milioane de utilizatori Yahoo au fost furate, în timpul unui masiv atac cibernetic, care a fost executat de hackeri sponsorizaţi de un stat, acum doi ani, transmite Reuters.

Investigaţia nu a descoperit nicio informaţie că actorul sponsorizat de o unitate statală este în prezent în reţeaua informatică a Yahoo”, a anunţat compania.

Yahoo Inc a precizat că colaborează deja cu autorităţile.

Nu este clar dacă această dezvăluire va avea un impact negativ asupra planurilor companiei de a-şi vinde serviciul de e-mail şi alte proprietăţi către Verizon Communications Inc.

Verizon a anunţat în luna iulie că va cumpăra proprietăţile de bază ale Yahoo Inc pentru o sumă de 4.83 miliarde de dolari.

”Vom evalua modul în care va continua această investigaţie în lumina intereselor generale ale Verizon. Până atunci, nu suntem în poziţia de a face mai multe comentarii”, a declarat compania.

Compania Verizon a precizat că a fost informată în urmă cu două zile despre atacul cibernetic.

sursa: news.ro


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Acțiune nocturnă de amploare a polițiștilor din Alba Iulia pentru combaterea consumului de alcool și droguri

Publicat

Polițiștii rutieri din Alba Iulia au organizat sâmbătă noaptea o acţiune de amploare pentru combaterea conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive.  Acțiunea a început în jurul orei 22.30, de pe Bulevardul Încoronării, din zona parcării de la Colegiul Național Horea, Cloșca și Crișan dar s-a derulat în mai multe puncte din […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Alba Iulia NECUNOSCUTĂ. Topul curiozităților legate de fortificația orașului, care a dăinuit peste un mileniu

Publicat

De la întemeierea oraşului de către romani, în urmă cu aproape două mii de ani, şi până în zilele noastre, Alba Iulia a trecut prin tot atâtea transformări, încât este aproape imposibil ca cineva să-i cunoască toate secretele. Ca toate oraşele vechi, Alba Iulia păstrează, pe lângă clădirile-simbol şi mici secrete, lucruri mai puţin cunoscute. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

HAOS pe Aeroportul din Cluj-Napoca: Sute de oameni aşteaptă. Cursele sunt anulate din cauza ceţii

Publicat

Mai multe curse aeriene sunt anulate, redirecţionate pe Aeroportul Sibiu sau întârziate la și de la Cluj-Napoca, din cauza ceții. Sute de oameni stau sâmbătă seara în aeroport și așteaptă, transmite Mediafax. Potrivit informațiilor de la Aeroportul Cluj-Napoca, două curse către Valencia și Liverpool au fost anulate sâmbătă seara. Cele două avioane urmau să plece […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Povestea unei evadări ca în filme din Penitenciarul Aiud. Doi deținuți au săpat un tunel de 11 metri în patru luni

Publicat

aiud penitenciar

Printre evadările sau tentativele de evadare din Penitenciarul Aiud (care nu au lipsit, de-a lungul timpului), una atrage atenția din cauza planului elaborat care a stat în spatele ei. Exact ca în filme, doi deținuți au săpat timp de patru luni un tunel de 11 metri, cu ajutorul căruia au reușit să treacă dincolo de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate