Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cele 13 locuri din Cetate unde vor fi amplasate trăsurile de epocă au fost adjudecate. Chiriașii vor plăti aproximativ 2.000 de lei pe lună

Publicat

Locurile pentru trăsurile de epocă amplasate în interiorul Cetății Alba Carolina, unde se va desfășura comerțul stradal s-au dat fără nici un fel de problemă, de la prima licitație. Pentru cele 13 spații s-au „luptat” 37 de comercianți, iar câștigătorii vor avea de plătit o chirie lunară de aproximativ 2.000 de lei. Vezi aici unde sunt ampasate

Cele 13 locuri pentru amplasarea trăsurilor de epocă unde vor fi comercializate produse de artizanat și alimente care nu necesită preparare au fost adjudecate încă de la prima licitație. Potrivit secretarului comisie de licitații, Doru Inurean, deși numărul participanților a fost unul mare, în timpul licitației nu au existat probleme și totul s-a desfășurat normal.

Cea mai mare chirie a fost adjudecată la aproximativ 2.000 de lei pe lună pentru cei 12 mp pe care va fi amplasată trăsura.

Pe lângă chiria lunară, câștigătorii licitației vor avea de plătit aproximativ 5.000 de euro pentru achiziționarea trăsurii. Comercianții au precizat în timpul licitației că își doresc să scoată trăsurile în termen de maxim 30 de zile.

În acceași zi au mai fost scose la licitație cele 6 tonete mobile destinate comercializării de alimente. Acesta au fost adjudecate la suma de 7 lei pe zi/mp.

Cei care au câștigat licitația sunt: S.C. Gruian Ariana SRL, S.C. Domar Adrian SRL, Intreprindere Individuală Măruţă Radu Constantin, P S.C. Art Fero Atelier SRL, PFA Pârgaru Magdalena, FA Grădinariu Angela, ,, S.C. Ianamila SRL, S.C. Magic Fastfood SRL,, S.C. Gruian Ariana SRL, Intreprindere Individuală Popa Gabriela „Nagy Mama”, S.C. Tecnostar Consulting SRL, S.C. Ianamila SRL şi S.C. Tecnostar Consulting SRL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. je moa

    vineri, 21.06.2013 at 18:14

    pentru 5000 de euro….vi le faceam eu gratis! iar se fac bani „curati” in cetate

    • cucu

      sâmbătă, 22.06.2013 at 01:54

      comentariu de 2 bani ca si comentatorul

  2. yo care bat cucu

    sâmbătă, 22.06.2013 at 18:30

    no ma cucule daca tu ai 3 lei…

  3. albaiulianca

    marți, 25.06.2013 at 00:37

    Ati uitat scopul articolului: care sunt totusi cele 13 locuri din Cetate? exista o harta??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax