Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cele două persoane din Apuseni aflate în carantină la Secția Infecțioase Alba Iulia NU au coronavirus. Rezultatele sunt negative

Publicat

Cele două persoane din Baia de Arieș aduse sâmbătă seara, în carantină, la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Alba nu au coronavirus. Rezultatele probelor sunt negative.

”Probele celor două persoane transferate din autoizolare la Spitalul Județean de Urgenă Alba / Infecțioase Alba Iulia sunt negative”, a transmis, duminică seara, directorul DSP Alba, Alexandru Sinea.

Cele două persoane au fost aduse în condiții speciale de izolare la Secția de Boli Infecțioase din Alba, după ce au sunat la 112, sâmbătă dimineața, acuzând febră, dureri în gât și dificultăți de respirație.

Citește și UPDATE: Alte două persoane, aduse în CARANTINĂ la Secția de Boli Infecțioase din Alba. Care este starea acestora

Potrivit directorului DSP Alba, duminică dimineața erau patru persoane internate în spital, la Secția dermato-infecțioase, toate cu rezultate negative ale testelor pentru COVID 19.

În județul Alba sunt, în total, 243 de persoane care trebuie să respecte condiții de izolare la domiciliu, așa cum prevede protocolul dispus de Ministerul Sănătății, potrivit informării făcute duminică de Direcția de Sănătate Publică Alba.

”Sunt 141 de persoane autoizolate și 102 membri de familie ai acestora, în izolare”, a declarat Alexandru Sinea, directorul DSP Alba.

Numărul celor autoizolați a crescut cu 3 persoane, față de ultima raportare făcută sâmbătă, când erau 138 (fără membrii de familie).

La nivel național mai sunt 2 cazuri confirmate cu coronavirus (Sindrom Acut Respirator Sever – Coronavirus-2 / SARS-COV-2): o femeie de 38 de ani din Timișoara și un bărbat de 45 de ani din Maramureș.

În cazul unui tânăr de 25 de ani din Gorj, confirmat pozitiv miercuri, rezultatele testelor făcute vineri și sâmbătă sunt negative, astfel că el nu mai este infectat cu coronavirus.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax