Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Cele mai așteptate concerte din 2019 în România: Metallica, Ed Sheeran, Bon Jovi, Tom Jones. Calendarul evenimentelor

Publicat

Ed Sheeran, Lenny Kravitz, Tom Jones, Metallica, Goran Bregović, André Rieu, Bon Jovi, sunt doar o mică parte din artiștii și formațiile care vor concerta în România în anul 2019. Pe lângă concertele individuale, festivalurile Untold, Electric Castle și ARTmania din Cluj-Napoca și Sibiu, promit o vară incendiară în materie de disctracție. 

 Concertele sunt deja programate, artiștii se pregătesc de zor pentru a le oferi fanilor momente inedite, așadar tot ce mai rămâne de făcut este gestionarea optimă a economiilor, încă de pe acum, pentru șansa de a vă  vedea live idolii.

Iată care sunt concertele anului 2019 și cât te costă să fii și tu unul dintre spectatorii unora dintre cele mai în vogă show-uri muzicale!

Artişti precum Mariza, Godsmack, Goran Bregović, André Rieu, John McLaughlin, Lenny Kravitz, Tom Jones, Whitesnake, Slayer, Bon Jovi, Dream Theater, Metallica şi Status Quo revin, în 2019, în concert în România.

Pe de altă parte, David Duchovny, Disturbed, Ed Sheeran, Florence and The Machine şi The Cure vor cânta pentru prima dată în ţara noastră.

Festivalul Untold reușește din nou să se numere printre cele mai așteptate evenimente ale anului. Ajuns la a cincea ediţie, va avea loc între 1 şi 4 august, la Cluj-Napoca. Până să fie anunţate capetele de afiş ale festivalului, au fost vândute deja peste 30.000 de abonamente, care au preţuri de 119 euro şi 269 de euro.

Florence and The Machine, pentru prima oară în România, la Electric Castle

Electric Castle 2019 se anunță a fi un show la mare căutare, de asemenea, nume importante urmând să fie prezente pe scena festivalului. Grupurile Florence and The Machine, Thirty Seconds to Mars şi Bring Me the Horizon vor fi capetele de afiş ale festivalului Electric Castle 2019, care va avea loc în perioada 17 – 21 iulie, pe domeniul Castelului Banffy din judeţul Cluj. Biletele costă 249 de lei (prima zi) şi 299 de lei (celelalte patru zile), iar abonamentele costă între 599 şi 999 de lei.

Cea de-a 14-a ediţie a festivalului ARTmania va avea loc în perioada 26 – 27 iulie, în Piaţa Mare din Sibiu. Până în prezent, au fost anunţate, între altele, trupele Dream Theater, Opeth, Madrugada, Wardruna şi Myrkur. Abonamentele costă 290 de lei şi pot fi cumpărate online.

André Rieu și Tom Jones vor concerta pe BT Arena din Cluj-Napoca

Violonistul olandez André Rieu va susţine, între 4 şi 7 aprilie, patru spectacole pe BT Arena din Cluj-Napoca. Concertul din 6 aprilie este sold out, iar pentru celelalte trei mai sunt disponibile bilete la preţuri cuprinse între 380 şi 680 de lei.

Cântăreţul britanic Tom Jones va cânta pe 26 iunie la Cluj-Napoca, pe BT Arena. Biletele sunt disponibile online şi au preţuri cuprinse între 145 şi 475 de lei.

De asemenea, tot în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, va concerta, pe 6 mai, muzicianul american Lenny Kravitz. Evenimentul face parte din turneul prin care îşi va promova cel mai recent album lansat, al 11-lea, „Raise Vibration”. Biletele au preţuri cuprinse între 275 lei şi 545 lei şi pot fi cumpărate online.

Deși câțiva artiști celebri au decis să vină pentru prima dată în țara noastră, se pare că românii sunt mai degrabă impresionați de următorul show susținut de arhicunoscuta formație de heavy metal, Metallica. Trupa va concerta pe Arena Naţională din Bucureşti, pe 14 august, iar concertul – al patrulea pe care grupul îl va susţine la Bucureşti – face parte din turneul „Worldwired” şi este deja sold out, chiar dacă nici nu a început bine anul.

Dacă pentru show-ul oferit de Metallica biletele deja s-au epuizat, pentru ceilalți iubitori de rock rămași pe dinafară mai există o șansă! Musicalul „We Will Rock You” va fi prezentat pe 10 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, în regia şi coregrafia lui Răzvan Mazilu.

Spectacolul, creat de trupa Queen şi scris de Ben Elton, este produs în România de Wondertheatre şi beneficiază de participarea directorului muzical al spectacolului londonez, Stuart Morley, şi a antrenorului vocal Mary Hammond, care conduce catedra de musical theatre la Royal Academy of Music din Londra. Biletele costă între 80 şi 299 de lei şi pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro.

Și iubitorii de metal mai au, totuși, câteva șanse, dar trebuie să se grăbească: trupa americană de heavy metal Disturbed va concerta pentru prima dată la Bucureşti pe 27 iunie, iar biletele pentru show-ul de la Arenele Romane au fost puse în vânzare pe internet. În prezent, mai sunt disponibile tichete doar la categoria VIP, în valoare de 249 de lei.

Ed Sheeran, pentru prima dată în România

Melodiile sale fiind de ceva vreme pe buzele tuturor și ajungând rapid în cele mai seamă topuri muzicale internaționale, cântărețul Ed Sheeran se bucură de un număr mare de admiratori și în România. Artistul a bătut palma pentru prima oară și pentru țara noastră, concertul său fiind, astfel, o premieră.

Cântăreţul de origine britanică va cânta pentru prima dată în România, pe 3 iulie, pe Arena Naţională. Evenimentul face parte din turneul european pe care el îl va începe în luna mai. Biletele pot fi cumpărate exclusiv de pe eventim.ro, la preţuri cuprinse între 199 şi 399 de lei.

În parcarea C a complexului Romexpo, va avea loc, între 21 şi 23 iunie, festivalul Forever Young, la care au fost anunţaţi CC Catch, Ace of Base şi Ice MC, între alţii. Abonamentele pot fi cumpărate online la preţurile de 150 şi 400 de lei.

Triggerfinger şi Netsky se numără între primele nume anunţate pentru lineup-ul celei de-a treia ediţii a festivalului Awake, care va avea loc în perioada 15 – 18 august, pe domeniu Teleki din Gorneşti, Mureş. Biletele pentru Awake 2019 sunt disponibile online, de unde pot fi cumpărate la preţul de 169 de lei, campingul fiind inclus.

Actorul David Duchovny, cunoscut din serialele „X Files” şi „Californication”, va concerta pe 10 februarie 2019 la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul va face parte din turneul „Every Third Thought”, prin care americanul îşi va promova cel de-al doilea album, apărut în 2018. Biletele pentru concertul de la Bucureşti pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ: 90, 120, 150, 250 şi 350 de lei.

De asemenea, tot la Sala Palatului din Bucureşti va concerta și Goran Bregović, pe 2 aprilie, alături de o orchestră simfonică formată din 42 de instrumentişti şi de un cor. Biletele pentru concert pot fi cumpărate online şi au preţuri cuprinse între 99 şi 320 de lei, în funcţie de locul ocupat şi de perioada în care acestea sunt achiziţionate.

Cântăreaţa britanică  Sarah Brightman va concerta pe 21 octombrie,tot la Sala Palatului din Bucureşti, evenimentul făcând parte din turneul mondial „Hymn”. Biletele costă între 150 şi 750 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală şi sunt disponibile la casa de bilete a Salii Palatului şi online.

Trupa britanică Whitesnake va concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe 1 iulie, în cadrul turneului mondial „Flesh & Blood”. Biletele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, la preţuri cuprinse între 170 şi 370 de lei, la care va fi adăugată o taxă de 10 lei.

Trupa Slayer va concerta pe 10 iulie la Arenele Romane din Bucureşti în cadrul evenimentului Metalhead Meeting 2019. Evenimentul este anunţat ca fiind ultimul concert la Bucureşti al grupului american. Concertul face parte din turneul de adio al trupei. Biletele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro, iar preţurile variază de la 190 la 330 de lei, la care este adăugată o taxă de 10 lei.

Trupa britanică Status Quo va concerta la Arenele Române din Bucureşti pe 26 august. Biletele pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro şi au preţuri cuprinse între 119 şi 300 de lei, în funcţie de locul ocupat, la care va fi adăugată o taxă de 10 lei.

Trupa americană Bon Jovi va concerta pe 21 iulie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în cadrul turneului „This House Is Not For Sale”. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi au preţuri cuprinse între 230 şi 2.500 de lei. Acesta va fi al doilea concert pe care grupul rock îl va susţine la Bucureşti. Bon Jovi a mai cântat în Piaţa Constituţiei în luna iulie a anului 2011.

Grupurile The Cure şi God Is An Astronaut vor concerta, pe 22 iulie,  tot în Piaţa Constituţiei. The Cure sărbătoreşte patru decenii de activitate, iar biletele pot fi cumpărate pe internet, la preţuri cuprinse între 220 şi 420 de lei.

sursă: click.ro

 

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Mugurii Crucii Roşii”. Preşcolari din Sebeş şi Petreşti au participat la un concurs de educaţie pentru sănătate

Publicat

Zeci de copii de la 9 grădiniţe din Sebeş şi Petreşti au participat, miercuri, la concursul „Mugurii Crucii Roşii”, organizat de Crucea Roşie Română Filiala Alba, în colaborare cu Şcoala gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Sebeş. Concursul s-a adresat copiilor preşcolari, pentru formarea deprinderilor de igienă personală şi însușirea cunoștințelor privind educația pentru sănătate. Anul acesta, la […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Românii cred că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, dar sunt mai optimişti privind Europa. Sondaj INSCOP

Publicat

sondaj inscop

Un sondaj național realizat de INSCOP Research în martie relevă că românii sunt mai pesimiști în ceea ce privește direcția propriei țări și mai optimiști față de cea a Europei. 72,8% dintre români consideră că direcția în care se îndreaptă România este greșită. Un procent de 17,8% este de părere că direcția în care merge […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: “Micii Ecologiști ai Cetății”. Zeci de preşcolari din Alba au dovedit că sunt prieteni ai naturii

Publicat

micii ecologisti

Zeci de copii de la 17 grădiniţe din judeţul Alba au participat miercuri la a cincea ediţie a concursului “Micii Ecologiști ai Cetății”. Micuţii au avut de trecut prin trei probe: cea a costumelor confecționate din materiale reciclare, cea de întrebări și răspunsuri despre ecologie şi proba practică, în care fiecare echipaj a confecționat o […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Vizita Papei la Blaj: Semnificaţia beatificării celor şapte episcopi, pe Câmpia Libertăţii

Publicat

campia libertatii episcopi beatificare

În 2 iunie, pe Câmpia Libertăţii de la Blaj Papa Francisc va oficia ceremonia de beatificare a şapte episcopi greco-catolici uciși în România între anii 1950 – 1970. Despre semnificaţia momentului a vorbit şi Pr. Prof. Dr. Cristian Rus, de la Capela Arhiereilor din Blaj. “Momentul de beatificare de pe Câmpia Libertății din Blaj trebuie […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate