Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cele mai așteptate filme în 2024. Când apar Deadpool 3, Mission Impossible – Dead Reckoning sau Captain America

Publicat

Cele mai așteptate filme în 2024: Anul 2024 se anunță a fi un an mult așteptat, cel puțin pe partea de filme.

Iubitorii de filme, indiferent că e vorba de copii, adolescenți sau adulți, așteaptă cu nerăbdare noile producții care vor apărea pe ecrane anul viitor.

„Bob Marley: One Love – Bob Marley: O singură iubire”

Producția este așteptată să fie lansată exact de Valentine’s Day, pe 14 februarie 2024.

YouTube video

Rolul legendarului reggae, Bob Marley, este interpretat de Kingsley Ben-Adir.

Filmul va pune accentul pe viața și moștenirea regretatului icon muzical, urmărind ascensiunea sa la faimă la nivel global și confruntările pe care le-a avut de înfruntat.

Lashana Lynch îi dă viață soției sale, Rita Marley, în timp ce regizorul filmului „King Richard”, Reinaldo Marcus Green, se ocupă de această dramă captivantă.

Primul trailer a fost lansat în luna iulie, oferind o privire asupra modului în care Marley a fost iubit de mulți, dar a supraviețuit și unui atentat în timp ce își exprima muzica pentru pace.

„The Fall Guy”

În prima zi de primăvară, pe 1 martie 2024, va fi lansat filmul „The Fall Guy”. Comedia de acțiune, inspirată din serialul TV de succes din ani 1970, îi va avea în rolurile principale pe actorii Ryan Gosling și Emily Blunt.

Producția îl va urmări pe Gosling în rolul fostului cascador Colt Seavers.

„Kung Fu Panda 4”

YouTube video

Șapte zile mai târziu, pe 8 martie 2024, apare a patra parte din seria Kung Fu Panda. Pe lângă Jack Black, care se întoarce în rolul lui Po, se alătură distracției și actorii Jackie Chan, Angelina Jolie, Lucy Liu și Seth Rogen.

„Un loc liniștit: prima zi”

Pe aceeași dată, 8 martie 2024, va apărea „Un loc liniștit: prima zi”. Filmul este regizat de Michael Sarnoski și scris de John Krasinski, Scott Beck și Jeff Nichols și deocamdată se vorbește cum că intriga filmului este secretă.

„Dune: partea a II-a”

Șapte zile mai târziu, pe 15 martie 2024, apare a doua parte din Dune.

YouTube video

Seria SF, îi va avea din nou în prim plan pe actorii Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson și Javier Bardem.

„Snow White – Albă ca Zăpada”

YouTube video

Din seria unei noi producții animate, speciale pentru copii, dar nu numai, „Albă ca Zăpada” va fi lansat pe 22 martie 2024.

Filmul va urma muzicalul original din 1937 „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”.

„Provocatori”

Spre finalul lunii aprilie, pe data de 26 aprilie 2024, Zendaya este implicată într-un triunghi amoros, într-o dramă sportivă, intitulată „Provocatori”.

Tashi, o fostă senzație a tenisului și acum antrenoare, îl sprijină pe soțul ei, Art (Mike Faist), în pregătirea pentru un viitor turneu în care va concura împotriva fostului ei iubit și a fostului său cel mai bun prieten, Patrick.

„Deadpool 3”

YouTube video

„Deadpool 3” apare pe 3 mai 2024 și este cel de-al treilea film din franciză. Regizat de Shawn Levy, filmul îl va vedea pe Deadpool încrucișându-se cu un Wolverwine în curs de recuperare, asta înainte ca ei să facă echipă pentru a lupta împreună împotriva răului.

„Inside Out 2”

Filmul va fi lansat pe 14 iunie 2024, asta după 9 ani de la lansarea primei serii. Filmul din gama Pixar o va urmări pe Riley, aflată acum în anii adolescenței, pe măsură ce descoperă noi emoții.

„Bad boys 4 – Băieți răi 4”

Tot pe 14 iunie 2024, o nouă parte din mult așteptata producție „Băieți răi”. Actorii Will Smith și Martin Lawrence revin în rolul lui Mike și Marcus.

YouTube video

În cel de al patrulea film din franciză, celor doi actori li se alături și Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Rhea Seehorn și Eric Dane.

„Mission Impossible– Dead Reckoning Partea 2”

Două săptămână mai târziu, pe 28 iunie 2024, apare cea de a 8-a  parte a francizei „Mission Impossible”, avându-l din nou în rol principal pe Tom Cruise.

YouTube video

Cele mai așteptate filme în 2024: „Despicable Me 4”

Gru și slujitorii săi vor avea un nou răufăcător pe care să-l înfrunte în cea de-a patra parte a francizei de distracție în familie. Steve Carell revine în rolul super-răușilor cu o inimă, la fel ca și Kristen Wiig ca vocea lui Lucy, soția lui Gru. Filmul apare pe 3 iulie 2024.

„Musafa The Lion King – Mufasa: Regele Leu”

Mult așteptatul desenat animat, îndrăgit cu atât mai mult de micii fani, va apărea pe 5 iulie 2024.

YouTube video

Potrivit IMDB, după ce Simba devine rege al Țărilor Mândriei, „este hotărât ca puiul său să-și urmeze amprentele labelor în timp ce originile regretatului său tată Mufasa sunt explorate”.

„Twisters”

Detaliile intrigii sunt puține și nu se știe cum vor fi legate primul și al doilea film.

O continuare a filmului, care va apărea pe 19 iulie 2024, se îndreaptă pe marele ecran, asta la douăzeci și opt de ani după ce „Twister” a făcut ravagii în cinematografe.

„Captain America: Brave New World”

YouTube video

Producția mult așteptată ar urma să fie lansată pe 26 iulie 2024, iar cel de al patrulea film al francizei îl va avea, cel mai probabil, ca personaj principal pe Anthony Mackie, cunoscut și sub numele de Sam Wilson.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax