Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cele mai bune laptopuri de gaming din 2019 (P)

Publicat

Cele mai bune laptopuri de gaming din 2019 sunt aproape la fel de performante precum un desktop pentru gaming, deși această afirmație poate părea surprinzătoare, și îți vor satisface peste măsuri nevoie de gaming.

În ziua de astăzi, cele mai bune laptopuri de gaming vin la pachet cu componente puternice, iar multe dintre ele sunt dotate cu cele mai noi și grozave tehnologii, precum placa grafică Nvidia Super RTX sau placa grafică Navi a AMD.

Fie că ai nevoie să îți înlocuiești vechiul laptop gaming ajuns la bătrânețe, fie că ești în căutarea primului tău laptop gaming, acum este un moment excelent să te pregătești de o achiziție, în special cu promoțiile de Black Friday bătând la ușă.

La urma urmelor, cele mai bune laptopuri gaming din 2019 pot rula cele mai bune jocuri de laptop, dar și cele mai bune jocuri PC, la rezoluții mari și rată de cadre mare. Nici măcar nu vei simți nevoia de a-ți construi propriul calculator de gaming pentru a obține performanță maximă, dacă vei reuși să pui mâna pe un astfel de laptop gaming. Ceea ce este și mai bine este că ai destule opțiuni din care să alegi.

Alegerea celui mai bun laptop gaming

Atunci când alegi cel mai bun laptop gaming, există câteva lucruri de care trebuie să ții cont.

În primul rând, cel mai crucial lucru de luat în calcul la cele mai bune laptopuri pentru jocuri este cât de bine performează atunci când joci cele mai recente jocuri lansate. Atunci când creezi o listă cu laptopuri, trebuie să te adâncești în specificațiile fiecărui laptop gaming pentru a vedea dacă sunt destul de performante pentru a face față la cele mai recente jocuri.

Așadar, trebuie să te asigură că te duci să le testezi și joci câteva din cele mai noi jocuri pe fiecare laptop pentru a vedea ce performanțe au. Este o muncă grea, dar cineva trebuie să o facă.

Afișaj, calitate a sunetului, tastatură, trackpad și designul general al laptopului contează, astfel încât acestea sunt cu siguranță lucruri pe care vei vrea să le verifici înainte de a apăsa butonul de cumpărare.

Cele mai bune laptopuri gaming din 2019

1. Alienware Area-51m

Dacă ți-a picat fața atunci când ai văzut șasiul alb, uimitor, dar ciudat, al lui Alienware Area-51m, nu ești singurul. Și, dacă se întâmplă să ai la îndemână cele două mii de dolari cât costă, nu te-am judeca dacă ai decide să îl cumperi. Vei fi fericit să afli că nu costă atât degeaba, întrucât acest laptop gaming – sau mai bine zis, cel mai bun laptop gaming din 2019 – este cel mai puternic laptop gaming de pe piață în prezent. Nu vei putea decât să fii impresionat. Tastatura sa confortabilă și disponibilitatea pentru VR sunt doar cireașa de pe tort.

2. Asus ROG Zephyrus S GX701

În zilele noastre, cei mai buni producători de laptopuri pentru jocuri se chinuie să creeze cel mai subțire laptop gaming care să ambaleze putere brută impresionantă. În acest moment, cel care ar putea conduce această cursă este Asus ROG Zephyrus GX701. Cu doar 0,7 inci grosime, această bestie de laptop gaming are un procesor Intel Coffee Lake Core i7, o grafică Nvidia GeForce RTX 2080 Max-Q și 16 GB RAM. Asta înseamnă că poți juca orice joc de PC și, de asemenea, să-l iei cu tine oriunde te duci. În plus, este încărcat cu iluminare RGB care va orbi pe aproape oricine.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax