Connect with us
Publicitate

BLAJ

Cele mai bune șase echipe de volei, cadete, din România își dau întâlnire la Blaj. Turneul final al Campionatului Național U17

Publicat

La Blaj va avea loc turneul final de volei al Campionatului Național U17.

Evenimentul va avea loc în perioada 8-12 mai 2024, la Alba Blaj Arena și este organizat de CSM Volei Alba Blaj.

Vor participa cele mai bune 6 echipe de cadete din țară: CSM Volei Alba Blaj, CSM Constanța, CS Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București.

Meciurile se vor disputa, în fiecare zi, de la orele 12:00,15:00 și 18:00, iar Volei Alba Blaj U17 va juca doar de la ora 18:00. Intarea este liberă.

”Echipa noastră de cadete, care în primul an de existență și-a îndeplinit cu brio obiectivul, calificarea la turneul final, își propune o clasare cât mai bună și, de ce nu?, chiar câștigarea unei medalii, iar pentru asta are nevoie de sprijinul suporterilor!

Va fi și o ocazie foarte bună pentru publicul blăjean de a le vedea jucând pe majoritatea componentelor naționalei feminine sub 18 ani a României, care va participa,

în perioada 1-13 iulie, la turneul final al Campionatul European U18, găzduit de Alba Blaj Arena!”, a scris primarul din Blaj, Gheorghe Valentin Rotar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 08.05.2024 at 10:53

    Bravo blăjencelor că au ajuns la un turneu final ! Nu contează locul, ci faptul că prin munca unui antrenor cu vocaţie şi a talentelor locale se face sport de performanţă şi în judeţ. Pe când şi la Alba Iulia ?. Ultimul titlu naţional s-a luat în 1962, de băieţi de la liceu, pe fostul teren din faţa Prefecturii. O tempora.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax