Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cele mai curate ghetuțe, „premiate” de Moș: Jucării și dulciuri pentru cei cuminți, nuielușe pentru ceilalți


Publicat

Au mai rămas câteva ore până când pașii lui Moș Nicolae se vor apropia de cele mai curate ghetuțe. Jucării, dulciuri, cărți de povești, parfumuri, obiecte decorative și multe altele, toate vor fi scoase de Moș din sacul său și oferite celor mai cuminți, în timp ce, cei mai neastâmpărtați, vor primi cu siguranță tradiționala nuielușă. Indiferent din ce categorie faci parte, dacă până acum nu ți-ai lustruit ghetuțele, ar fi cazul să te grăbești, în cazul în care îți dorești să primești vreun cadou anul acesta.

Ceea ce este sigur însa, este că Moșul va fi tare ocupat. În ajutorul său vin mesagerii, cei care au grijă ca darurile să ajungă la timp, exact acolo unde trebuie. Așadar, iată câteva idei de cadouri, pentru cei care se află în criză de timp sau de idei.

Citește și MESAJE de CRĂCIUN 2017. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de Mesaje de Crăciun. SMS pentru rude, colegi, șefi sau prieteni

Pentru că Moș Nicolae vine mai degrabă cu cadouri simbolice, iar Moș Crăciun cu cele mai sofisticate daruri, ai putea să te orientezi după acest principiu în alegerea cadurilor pentru cei pe lista Moșului. Chiar dacă nu ești direct responsabil cu „livrarea” de cadouri unui copilaș, cu siguranță ai pe cineva drag căruia dorești să-i faci o surpriză.

Există numeroase magazine în care poți găsi diverse obiecte de decor, destul de ieftine, în jur de 10 lei, care sunt însă de efect. Ai putea cumpăra câteva rame foto, brelocuri simpatice sau chiar figurine amuzante pentru decorarea biroului.

Sau ai putea oferi o pungă de bomboane de pom, care îi va îndulci ziua celui care o va primi. Bomboanele de pom sunt o idee excelentă, pentru ca sunt și în ton cu sărbătorile, sunt și un desert dulce, perfect pentru o zi plină de ceață. În plus, sunt și destul de ieftine. Acestea variază de la 3,16 lei pentru o pungă de 250 g, la 3,78 lei dacă le preferi pe cele cu nucă și rom, până la 4,8 lei, 5,87 lei dacă vrei să cumperi bomboane în formă de clopoțel sau alte forme. Iar dacă ai pus ochii pe figurinele din ciocolată cu Moș Crăciun, vei plăti în jur de 8 sau 9 lei, pe un pachet de 125 g.

Dacă nu știi încă ce să alegi, nici decorațiunile de sărbători, ca fundițe, steluțe sau lumânări decorative, ale căror preț se încadrează între 4 și 20 de lei, nu ar fi de neglijat.

Dacă în schimb, Moșul te-a rugat să îi duci un cadou unui pici, nu dispera. În funcție de buget, ai de ales între jucării, dulciuri, cărți de povești sau de colorat sau hăinuțe colorate. Păpușile sunt la mare căutare anul acesta, susțin comercianții. Acestea costă intre 20 lei si 250 de lei, bucata, iar mașinutele teleghidate pot ajunge și până la 300 de lei. Doritorii pot găsi pe rafturi și trenulețe, însă prețurile sunt destul de piperate, putând depași chiar și 500 de lei. Și îmbrăcămintea de sezon e la mare căutare. Un palton pentru copii costă între 80 si 200 de lei, iar o pereche de ghetuțe între 80 si 200 de lei.

Trebuie însă să nu uitam că doar cei cuminți vor primi aceste daruri. Pentru ceilalți, rămâne cea mai la îndemână si cea mai ieftină variantă: nuielușa de 2 lei.Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

RECORD de vaccinări într-o singură zi la Aiud. Doritorii se pot prezenta pentru vaccin cu buletinul și fără programare

Publicat

A fost înregistrat cel mai mare număr de persoane vaccinate într-o singură zi, în municipiul Aiud.

276 de persoane s-au vaccinat joi, 6 mai, în Aiud.

Potrivit unei postări a Primăriei Municipiului Aiud, 216 persoane au fost vaccinate la centrul de vaccinare din oraș.

Acestora le-a fost administrat serul Pfizer.

Personalul medical din echipa mobilă a administrat 60 de doze de vaccin Moderna.

Începând cu data de 7 mai, toți cei care doresc să se vaccineze la Aiud, o pot face fără programare.

Doritorii se prezintă, doar cu buletinul, la centrul de vaccinare din sala de sport, situat pe strada Tribun Tudoran.

Persoanele care nu se pot deplasa, pot solicita deplasarea echipei mobile de vaccinare, prin intermediul medicului de familie.

Sursă foto: Facebook – Primăria Municipiului Aiud

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

9 mai: Ceremonie de Ziua Independenței de stat a României și Ziua Europei, la Alba Iulia. PROGRAM

Publicat

Anual, pe data de 9 mai, sunt celebrate Ziua Independenței de stat a României, Victoria Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial și Ziua Europei.

Cu această ocazie, în Alba Iulia sunt organizate o serie de activități care vor avea loc duminică, 9 mai, începând cu orele 12.00, la Cimitirul Eroilor din municipiu.

Programul activităților:

11.40 – 11.55: Primirea invitaților;

11.55 – 12.00: Ocuparea locului în dispozitiv;

12.00 – 12.02: Prezentarea onorului, salutul Drapelului de Luptă;

12.02 – 12.05: Intonarea Imnului Național al României;

12.05 – 12.15: Oficierea serviciului religios;

12.15 – 12.25: Rostirea alocuțiunii cu privire la semnificația Zilei Independenței de Stat a României, Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial și Zilei Europei;

12.25 – 12.40: Depunere de coroane, jerbe și buchete de flori;

12.40 – 12.45: Constituirea dispozitivului pentru defilare;

12.45 – 12.50: Defilarea Gărzii de Onoare.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Instituției Prefectului din județul Alba, Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Arhiepiscopia Ortodoxă Română, Unitățile militare (M.Ap.N., M.A.I.) din Garnizoana Alba Iulia, Direcția Județeană de Informații Alba, Oficiul Județean de Telecomunicații Speciale Alba, Cercul Militar Alba Iulia, Asociația Veteranilor de Război, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

BIROTICA SRL: ANUNȚ finalizare implementare proiect „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

Publicat

ANUNT FINALIZARE IMPLEMENTARE PROIECT „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014 – 2020, în contextul crizei provocate de COVID-19

BIROTICA SRL cu sediul in Municipiul Alba Iulia, str. Tulnicului, nr. 6, judetul Alba, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J01/996/2003, CUI RO 15932452, anunta finalizarea implementarii proiectului ’’Grant’’, proiect nr. RUE 75, înscris în cadrul Măsurii ’’Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 130/2020.

Implementarea proiectului s-a derulat începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/AIMMAIPE, respectiv 08.12.2020 pana la data de 06.05.2021.

Obiectivul proiectului este reprezentat de sprijinirea BIROTICA SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, de la data acordării granturilor
Valoarea proiectului a fost de 166272.06 lei (valoarea totala) din care : 144584,40 lei grant si 21687,66 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Date de contact beneficiar:

Urban Alexandru

e-mail: office@ambalajecartonate.ro

tel: 0745.056.438 / fax: 0258.812.320

Anunțul în format PDF: BIROTICA SRL: ANUNȚ finalizare implementare proiect „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

ANUNȚ: Biroul de Cadastru MAXIM Alba Iulia angajează personal pentru munca de teren și de birou

Publicat

Recrutăm personal pentru activițati de teren și personal pentru munca de teren și munca de birou.

Profilul vizat este:

  • – Seriozitate
  • – Disciplină
  • – Dorintă de muncă și de a asimila informații noi

Trainingul este oferit de noi gratuit.

Oferim șansa dezvoltării profesionale într-un mediu modern cu aparatură si tehnologie de ultima generatie.

Pe langă oportunitațile de evoluție profesională punem la dispoziție o gama variata de sisteme financiare accesibile și atractive!

Va asteptăm cu CV la sediu sau pe adresa de email: cadastrumaxim@yahoo.com

Ne găsiti usor pe orice GPS căutând: BIROU CADASTRU MAXIM.

Vă asteptăm!

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate