Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cele mai importante știri Alba24.ro prind VOCE la Digi FM. Informațiile zilei se vor auzi în toată România, la radio

Publicat

Alba24.ro, printr-un parteneriat cu postul de radio Digi FM, va contribui la promovarea comunității locale, dar și a presei locale.

Cele mai importante știri ale publicației noastre se vor auzi în fiecare zi la nivel național, în cadrul rubricii Știrile Digi FM.

VOCEA presei locale din Alba va expune cele mai importante evenimente, provocări, reușite și probleme ale comunității noastre pe rețeaua națională de radio a unuia dintre cele mai apreciate posturi din România.

Astfel, jurnaliștii care ne reprezintă vor putea oferi știri de calitate unui număr cât mai mare de români, iar publicația Alba24.ro, cât și județul nostru vor beneficia de o platformă media recunoscută pentru a-și face cunoscute subiectele zilei.

Lucian Cambeșteanu, coordonatorul Știrilor Digi FM a precizat: ,,România se întâmplă. Și se întâmplă în fiecare comunitate din țară, în fiecare zi. Iar vocea comunităților trebuie auzită de întreaga țară, pentru că problemele si provocările oamenilor care trăiesc într-un județ se regăsesc și în alte județe. Realizările unei comunități pot inspira alte comunități să găsească soluții pentru o viață mai bună. […] Și cine cunoaște mai bine o comunitate, dacă nu presa locală relevantă pentru populația din acea zonă?! Scopul proiectului nostru de parteneriate între Digi FM și mass-media locală este tocmai acesta: să conectăm comunități.”

Claudiu Makkai, directorul general al Alba24.ro a declarat: „Noi, cei de la Alba24.ro suntem onorați să facem parte dintr-un proiect serios, menit să aducă în atenția României presa locală de calitate. Parteneriatul cu Digi FM vine să confirme că munca noastră este apreciată. Și cum în octombrie sărbătorim 10 ani de existență Alba24, promitem comunității care ne urmărește că vom continua să fim o voce care merită ascultată. ”

Corespondențele jurnaliștilor Alba24.ro pot fi ascultate la Știrile Digi FM, care vin din jumătate în jumătate de oră în timpul săptămânii și la fiecare fix în weekend sau pot fi, de asemenea, citite pe www.digifm.ro și pe pagina de Facebook Digi FM Radio.

Digi FM este combinația ideală de știri, dezbateri de substanță, interviuri și cea mai bună muzică. Conform valului de vară 2020 al Studiului de Audiență Radio, DigiFM își continuă trendul crescător, consolidându-și pozițiile atât la nivel național, cât și la nivel urban și rural.

Rețeaua națională de radio a câștigat peste 75.000 de ascultatori din segmentul comercial (persoane din categoria de vârstă 18 – 48 de ani), creșterea fiind una dintre cele mai consistente pe piața radio, la nivel național, comparativ cu datele valului similar din 2019.

Alături de Pro FM, cea mai longevivă stație radio din România, Dance FM și Chill FM, cele patru posturi fac parte din grupul Digi | RCS & RDS, care mai deține și televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World și televiziunile muzicale UTV, Music Channel și Hit Music.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax