Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cele mai multe infracţiuni în Alba au loc pe stradă. A crescut şi numărul evaziunilor fiscale constatate de poliţişti

Publicat

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba a prezentat, marţi, bilanţul activităţii instituţiei în primul semestru al anului 2011. Potrivit datelor cuprinse în raport, un semnal de alarmă îl reprezintă creşterea numărului de infracţiuni stradale ce au loc în mediul urban. Astfel, oamenii legii au arătat că, doar în primele 6 luni ale anului, au fost comise nu mai puţin de 6.338 de infracţiuni, iar în majoritatea cazurilor a fost demarată urmărirea penală.

Numărul infracţiunilor comise pe stradă, în principal furturi din autoturisme a crescut cu 18 procente, respectiv 157 de acte, comise în proporţie de 90% în oraşele din Alba. Aceste cifre îi determină pe poliţişti să se arate mai fermi în aplicarea legii.

Tot în primele luni ale anului, oamenii legii au constatat 350 de evaziuni fiscale dintr-un total de 1.221 de infracţiuni de natură economico-financiară. Pentru astfel de fapte sunt cercetate 794 de persoane.

„Constituind una dintre priorităţile naţionale, s-a acordat o atenţie deosebită activităţii de combatere a fenomenului de evaziune fiscală, astfel că numărul constatărilor în acest domeniu a crescut cu 65% faţă de semestrul I al anului 2010, de la 213 la 350 de infracţiuni”, declară reprezentanţii IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Harabagiu Ioan

    miercuri, 27.07.2011 at 18:47

    TOTUŞI, CARE STE ADEVĂRUL?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax