Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cele peste 800 de locuri din căminele studenţeşti din Alba Iulia au fost ocupate, după redistribuire

Publicat

Cele 863 de locuri puse la dispoziţie anul acesta, în cele patru cămine ale Universităţii „1 Decembrie 1918” au fost ocupate în întregime. După prima etapă de repartizare, au rămas libere 46 de locuri, ce au fost redistribuite studenţilor. Pentru a nu-şi pierde locul în cămin, cei care se află pe lista de redistribuire vor trebui să-şi confirme locul, până vineri.

Din cele 863 de locuri în căminele studenţeşti, puse la dispoziţie pentru anul şcolar 2012-2013, la Alba Iulia, 163 au fost fost alocate studenţilor din străinătate, celor cu burse „Erasmus”, tinerilor cu probleme sociale şi medicale sau celor din Republica Moldova, iar 703 au fost repartizate studenţilor în funcţie de medie, distanţă şi alte criterii.

Vezi aici locurile ocupate după prima etapă de repartizare în cămine.

Potrivit şefei Serviciului social, Claudia Câmpean, pentru etapa de redistribuire au rămas libere 46 de locuri, ce au fost atribuite, iar, pentru a nu pierde locul, studenţii trebuie să-şi confirme locul în cămin până vineri, 5 octombrie.

Din păcate, listele cu redistribuirea studenţilor nu mai sunt afişate la avizierul de lângă cantina universităţii, iar reprezentantul Serviciului social a refuzat să le facă publice presei. Acestea sunt afişate însă  la avizierul de la Serviciul Social, în Corpul D.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Baby

    miercuri, 03.10.2012 at 23:39

    Doamna Claudia nu doreste sa faca publice listele pentru ca mai are niste locuri in plus,pentru „pilele” dansei!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax