Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

#CelMaiMare100: Hai pe 29 septembrie la Alba Iulia, să ne trecem țara în Cartea Recordurilor!


Publicat

În 29 septembrie între orele 9.30 și 13.00 ne reunim în Cetatea de la Alba Iulia mii de copii, tineri și adulți din peste 30 de localități din România pentru a intra în Guinness World Records cu cea mai mare hartă a unei țări formată din oameni. Și pentru că aniversăm 100 de ani de la nașterea României, am pregătit ceva extra: vom forma și cel mai mare 100, în interiorul hărții, astfel încât întreaga lume să afle despre momentul deosebit pe care-l trăim!

Denumirea oficială a recordului este “Largest human image of a country/continent” („Cea mai mare imagine formată din oameni a unei țări/continent”), iar planul arhitectural pentru evenimentul din 29 septembrie este realizat de Biroul de Proiectare Străjan și acoperă întreaga arie de platou din zona de șant de la Poarta IV a intrării în Cetate. Aproximativ 7.500 de oameni, coordonați de peste 300 de voluntari, vor ocupa această zonă, împărțită în 16 sectoare. Cu ajutorul a 5.300 de pelerine negre (pentru evidențierea hărții României) și a 2.200 de pelerine albe (pentru evidențierea numărului 100) participanții vor pune în scenă acest record uimitor, care va fi omologat de o delegație de la Guiness World Records.

Actualul record a fost atestat anul acesta în data de 12 februarie, când 3.466 de oameni au format harta Myanmar-ului. Mai multe informații despre actualul record se pot vedea aici: http://www.guinnessworldrecords.com/world-records sau aici: https://www.facebook.com/TelenorMyanmar.

La finalul activării recordului mondial, participanții se vor folosi de șepcuțele pe care le vor găsi în kitul de participare, pentru a colora în roșu, galben și albastru harta României, într-un moment memorabil pentru toți cei prezenți.

#CelMaiMare100 are loc în cadrul festivalului Bucurie în Mișcare Alba Iulia, organizat de Asociația 11even, cu sprijinul Kaufland România și cu suportul Primăriei Municipiului Alba Iulia. Organizatorii au pregătit atât pe parcursul zilei de 29 septembrie, cât și în 30 septembrie, o serie de activități sportive pentru toate vârstele, în Piața Cetății – zeci de spații de jocuri și concursuri, teren de minifotbal, teren de streetball, jocuri de fun basketball, tir cu arcul, pista de slow-biking, careul olimpic de joacă, panou de escaladă de 6 m, cursa cu obstacole pentru copii și multe altele. Pentru a marca #CelMaiMare100, scena Bucurie în Mișcare va găzdui în după-amiaza de 29 septembrie un extraordinar concert al trupei Subcarpați, recunoscută pentru felul în care unește trecutul cu prezentul în muzica sa.

Principalele puncte alte evenimentului:

Zona parcare autocare și acces. Această zonă este poziționată la Poarta VII a Cetății Alba Carolina (lângă Centrul Cultural Ryma). Majoritatea parcărilor de autocare și microbuze pentru grupurile de elevi din alte localități sunt poziționate în această zonă și vor fi marcate cu însemne speciale. Va exista o singură zona de acces în cadrul evenimentului; toate celelalte puncte de acces spre șanțurile Cetății Alba Iulia vor fi blocate.

Zona de ridicare a kit-urilor. Este poziționată în Piața Toboșarului, în interiorul șanțurilor Cetății, imediat după inrarea de la poarta a VII-a. În cadrul acestei zone vor fi amplasate 16 corturi aferente celor 16 zone care formează planul arhitectural al recordului.

Punctele de acces spre zona de pre-activare. Sunt poziționate imediat după zona de ridicare a kit-urilor și sunt în număr de 8. Trecerea prin aceste puncte se va face după controlul de securitate, prin scanarea voucherelor individuale primite de fiecare participant în kit-ul de participare.

Zona de pre-activare. Începe de la punctele de acces și continuă pe o distanță de aproximativ 800 de m până la intrarea în zona de record. Pe acest traseu, cei 151 de stewarzi vor prelua grupurile de participanți și vor pregăti intrarea în zona de record, în baza unui plan prestabilit.

Zona de record. Este poziționată în șanțul de la Poarta IV a Cetății. În această zonă va fi desenat planul arhitectural al recordului, adică harta României și numărul 100 în interiorul ei. Intrarea în zona de record se va face în grupuri de 50 de persoane însoțite de stewarzi, într-o ordine predefinită.

Zona de festival Bucurie în Mișcare. Este poziționată în Piața Cetății și în zonele adiacente. Va fi deschisă în 29 septembrie după ora 14 și pe întreg parcursul zilei de 30 septembrie.

Asociația 11even propune acest eveniment în special copiilor și tinerilor, pentru că vrea să-i ajute să învețe altfel despre istoria României și să le arate că și lor le stă în putere să facă lucruri pozitive pentru țară. Se mai pot face înscrieri – de grup, cu clasa sau individuale – până pe data de 21 septembrie, pe site-ul www.celmaimare100.ro.

#CelMaiMare100 este realizat cu sprijinul Kaufland România și cu suportul Primăriei Municipiului Alba Iulia. Parteneri principali în organizarea evenimentului sunt Liga Studenților din Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia și Inspectoratul Școlar Județean Alba.

Reguli generale „Cel mai mare 100”:

În cadrul recordului Cel mai mare 100 va exista o singură zonă de acces, poziționată la Poarta VII a Cetății Alba Carolina (lângă Centrul Cultural Ryma). Majoritatea parcărilor de autocare și microbuze pentru grupurile de elevi din alte localități sunt poziționate în această zonă și vor fi marcate cu însemne speciale.

Este posibilă participarea la record doar pentru persoane sau grupuri înscrise oficial prin formularele de pe site-ul www.celmaimare100.ro. Pentru a putea intra în zona de realizare a recordului, orice participant (individual sau coordonator al unei clase de elevi) trebuie să se afle pe lista de participare. În baza acestei liste, persoanele înscrise sau care reprezintă un grup de elevi vor putea ridica kit-ul de participare pentru fiecare participant individual.

În cadrul zonei de realizare a recordului va fi interzisă intrarea cu genți, rucsaci, umbrele, căciuli, șepcuțe sau pelerine ale participanților. Recomandăm elevilor care vin din alte localități să-și lase gențile în autocare/microbuze, urmând să le recupereze la finalizarea evenimentului.

Planul recordului prevede 16 zone distincte notate cu coduri individuale. În cadrul zonei de ridicare a kit-urilor, situată în Piața Toboșarului, imediat după intrarea de la Poarta VII a Cetății Alba Carolina, vor exista 16 corturi aferente celor 16 zone, urmând ca ridicarea kit-urilor de participare să se facă exclusiv de la cortul aferent zonei în care ați fost repartizat.

Cele 16 zone generale din planul recordului sunt împărțite în 151 de grupe de aproximativ 50 de participanți fiecare. Aceste grupe vor fi notate cu coduri individuale, iar fiecare grupă va avea un steward care va conduce participanții în locul alocat în cadrul planului de record.

Timpul estimat de la momentul ridicării kit-urilor până la intrarea în planul recordului este de aproximativ 2 ore și 30 de minute. Recomandăm participanților să vină cu micul dejun servit și pregătiți pentru o așteptare activă. În zona de pre-formare a recordului vor exista puncte de hidratare, diverse tipuri de fructe, toalete ecologice.

Accesul în zona destinată realizării recordului se va face doar în mod organizat, în grupuri de câte 50 de participanți conduși de câte un steward. Spațiul personal în cadrul planului de record este limitat, fiecare participant are alocată o zonă aproximativă de 40×50 cm. Nu recomandăm participarea persoanelor cu afecțiuni de inimă, tensiune, amețeli, vertij, diverse fobii.

Timpul estimat de la momentul intrării primului grup de 50 de participanți în zona de record, până la realizarea efectivă a recordului este de aproximativ 60 de minute.

Realizarea efectivă a recordului se va realiza printr-un start semnalizat de către moderatorul evenimentului și va dura exact 5 minute. În acest timp, totți participanții la record vor trebui să poarte pelerina primită în kit-ul de participare. La finalizarea recordului, marcată printr-un semnal de către moderator, vom realiza și tricolorul pe harta României prin șepcuțele primite în kit-ul de participare. Acest moment va fi semnalizat și explicat de moderatorul evenimentului.

La finalizarea evenimentului, părăsirea zonei se va face doar în grupuri organizate, pentru a evita orice tip de incidente. Ieșirile spre zona superioară a Cetății sau spre zonele de parcare vor fi marcate corespunzător. La aproximativ 2 ore de la finalizarea recordului (în jurul orei 16.00) va avea loc premierea în prezența reprezentantului Guinnes World Records și concert Subcarpați, în Piața Cetății. Acesta va fi și momentul în care vom da startul activităților din cadrul festivalului Bucurie în Mișcare.

Până în acest moment s-au înscris participanți din 65 de localități din țară, harta înscrierilor acoperind aproape toate zonele istorice ale României: Bucovina, Maramureș, Transilvania, Banat, Muntenia. Întregul eveniment va avea loc în dimineața zilei de 29 septembrie în zona de șanț a Cetății Alba Carolina, între poarta VII și poarta IV. Pe acest traseu se vor ridica kit-urile, se va trece prin porțile e acces, se va pre-forma planul recordului și apoi se va realiza recordul mondial. Întreagul proces este coordonat cu sprijinul a 330 de voluntari, atât din Alba Iulia, dar și din Râmnicu Vâlcea, Satu Mare sau Urlați, Prahova.

Programul evenimentului “Cel mai mare 100” / 29.09.2018

9.00 – 10.30 Acces eveniment & ridicare kit-uri (Poarta VII Centrul Ryma – Piața Toboșarului)
10.00 – 12.00 Acces în zona de preactivare și împărțire în cele 16 zone
12.00 – 13.00 Realizare record (zona de șanț Poarta IV)
13.00 – 13.30 Evacuare participanți spre Piața Cetății

16.00 – 16.30 Moment premiere Guinness World Records (Scena Pța. Cetății)
16.30 – 18.00 Concert Subcarpați (Scena Pța. Cetății)

Program “Bucurie în Mișcare” / 29-30.09.2018
Sâmbătă
14.00 – 16.00 Activități sportive (Piața Cetății / scena Pța. Cetății)
18.00 – 20.00 Activități sportive & zona de relaxare
(Piața Cetății & zona de iarbă intrare Traseul celor 3 fortificații)
20.00 – 22.00 Mix MC Scenă (Scena Pța. Cetății și zone adiacente)
Duminică
10.00 – 19.00 Activități sportive & demonstrații
(Piața Cetății / scena Pța. Cetății / zona de iarbă intrare Traseul celor 3 fortificații / esplanada Catedralei Romano-Catolice )

13.00 – 17.00 Competiții sportive diverse (Baza sportivă Țălnar)Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

4.278 cazuri COVID confirmate în România în ultimele 24 de ore. 77 decese noi, 1.032 pacienți la ATI. Date oficiale, 3 martie

Publicat

Au fost raportate 4.278 noi cazuri de COVID-19, în ultimele 24 de ore, la nivel național, potrivit datelor transmise miercuri, 3 martie, de Grupul de Comunicare Strategică.

Sunt 77 decese noi. 1.032 pacienți sunt la ATI.

Citește și ALBA: 81 de cazuri COVID înregistrate în ultimele 24 de ore. Incidența în municipii, orașe și comune din județ

Grupul de Comunicare Strategică:

”Până astăzi, 3 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 812.318 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

746.779 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.278 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 20.586 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 02.03.2021 (10:00) – 03.03.2021 (10:00) au fost raportate 77 de decese (40 bărbați și 37 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Ialomița, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Prahova, Satu Mare,  Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Vâlcea, Ilfov și București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 3 decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 7 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 19 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 21 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 26 decese la categoria de peste 80 de ani.

75 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 2 pacienți decedați nu au fost prezentat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 8.795. Dintre acestea, 1.032 sunt internate la ATI.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.079.276 de teste RT-PCR și 324.488 de teste rapide antigenice.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 26.392 de teste RT-PCR (17.749 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 8.643 la cerere) și 8.699 de teste rapide antigenice.

De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate și rezultatele a 225 teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore și transmise până la data de 3 martie a.c.

Pe teritoriul României, 43.457 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 12.527 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 57.455 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 127 de persoane.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 3.523 de apeluri la numărul unic de urgență 112 și 719 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor.

Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ziua de 2 martie, 5.087 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 860.950 de lei.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, a fost întocmit, ieri, un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal”.

Situația cazurilor noi pe județe / top incidență COVID – 3 martie:

Județ/populație/cazuri noi/incidența COVID:

Timiș – 39994 – 415 – 5,24

Cluj – 40863 – 309 – 3,42

Brașov – 32630 – 191 – 3,04

Ilfov – 31807 – 162 – 3,04

Maramureș – 17219 – 114 – 3,04

Mun. București – 1E+05 – 707 – 2,71

Hunedoara – 16022 – 106 – 2,54

Alba – 15735 – 80 – 2,35 (81 cazuri noi, potrivit DSP Alba)

Sălaj – 8169 – 81 – 2,2

Gorj – 7083 – 90 – 1,99

Satu Mare – 10046 – 88 – 1,99

Sibiu – 20284 – 106 – 1,86

Constanța – 32511 – 115 – 1,74

Dolj – 19848 – 123 – 1,72

Arad – 17534 – 92 – 1,71

Vâlcea – 12071 – 59 – 1,56

Dâmbovița – 18029 – 72 – 1,46

Giurgiu – 7957 – 49 – 1,35

Galați – 20617 – 78 – 1,33

Bihor – 21585 – 111 – 1,3

Bacău – 20550 – 84 – 1,28

Botoșani – 11105 – 65 – 1,27

Iași – 33985 – 157 – 1,25

Teleorman – 10004 – 47 – 1,24

Neamț – 14167 – 69 – 1,21

Suceava – 21201 – 78 – 1,14

Bistrița – Năsăud – 8908 – 40 – 1,1

Mehedinți – 6136 – 41 – 1,08

Caraș – Severin – 8404 – 25 – 1,01

Ialomița – 8312 – 35 – 1,01

Vaslui – 13123 – 46 – 1

Mureș – 18082 – 65 – 0,96

Covasna – 6008 – 28 – 0,91

Brăila – 9893 – 40 – 0,88

Argeș – 21291 – 58 – 0,85

Tulcea – 6481 – 23 – 0,83

Olt – 11459 – 19 – 0,78

Vrancea – 8344 – 28 – 0,77

Călărași – 7687 – 27 – 0,73

Harghita – 6300 – 28 – 0,73

Prahova – 27449 – 54 – 0,73

Buzău – 9631 – 20 – 0,7

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 966 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Județ/cazuri reconfirmate pozitiv

Constanţa – 110

Municipiul Bucureşti – 83

Timiş – 61

Galaţi – 50

Gorj – 50

Iaşi – 50

Hunedoara – 49

Cluj – 42

Braşov – 40

Alba – 34

Olt – 31

Satu Mare – 27

Suceava – 25

Neamţ – 22

Argeş – 21

Arad – 20

Ilfov – 20

Teleorman – 18

Sălaj – 16

Maramureş – 14

Sibiu – 14

Vâlcea – 14

Bacău – 13

Covasna – 13

Vrancea – 13

Botoşani – 12

Prahova – 12

Bihor – 11

Dâmboviţa – 10

Mureş – 10

Vaslui – 9

Dolj – 8

Giurgiu – 8

Călăraşi – 6

Ialomiţa – 6

Bistriţa – Năsăud – 5

Harghita – 5

Brăila – 4

Buzău – 4

Tulcea – 4

Caraş – Severin – 2

Mehedinţi – 0

sursă: Grupul de Comunicare Strategică

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

ALBA: 81 de cazuri COVID înregistrate în ultimele 24 de ore. Incidența în municipii, orașe și comune din județ

Publicat

În ultimele 24 de ore, în județul Alba au fost înregistrate 81 de cazuri noi COVID-19, potrivit datelor transmise de DSP Alba miercuri, 3 martie.

De la începutul pandemiei, 15.831 de persoane au fost confirmate pozitiv în județul Alba. Dintre acestea, 14412 de persoane au fost declarate vindecate. De asemenea s-au înregistrat 425 decese.

Marți, în Alba au fost prelucrat 744 probe (387 la SJU si 357 la DSP). Numărul total de teste efectuate până în prezent în județ a ajuns la 172979.

Lista localităților din care provin persoanele confirmate în ultimele 24 de ore:

Urban (54 cazuri noi)

Alba Iulia – 25

Aiud – 10

Sebeș – 6

Blaj – 4

Cugir – 4

Ocna Mureș – 4

Câmpeni – 1

Rural (27 cazuri noi)

Ighiu – 3

Lunca Mureșului – 3

Mihalț – 3

Unirea – 3

Valea Lungă – 3

Șona – 2

Șugag – 2

Cricău – 1

Doștat – 1

Jidvei – 1

Pianu – 1

Rădești – 1

Sâncel – 1

Șibot – 1

Vințu de Jos – 1

Incidența cazurilor COVID la 14 zile în județul Alba (17 februarie – 2 martie) 2,35 (anterior 2,38).

TOP localități – Rata incidenței cazurilor noi COVID-19 la 14 zile (județul Alba):

Mediul urban:

Localitate – cazuri în perioada 17 februarie – 2 martie – incidența cazurilor COVID-19:

Alba Iulia – 417 cazuri – 5,45 (anterior 5,58)

Teiuș – 18 cazuri – 2,48 (anterior 3,16)

Sebeș – 100 cazuri – 3,04 (anterior 3,34)

Aiud – 38 cazuri – 1,49 (anterior 1,46)

Cugir – 31 cazuri – 1,20 (anterior 1,28)

Ocna Mureș – 19 cazuri – 1,36 (anterior 1,14)

Blaj – 26 cazuri – 1,25 (anterior 1,30)

Abrud – 5 cazuri – 0,95 (anterior 0,95)

Câmpeni – 5 cazuri – 0,67 (anterior 0,54)

Baia de Arieș – 1 caz – 0,26 (anterior 0,52)

Zlatna – 3 cazuri – 0,38 (anterior 0,38)

Mediul rural:

Localitate – cazuri în perioada 17 februarie – 2 martie – incidența cazurilor COVID-19

Șpring – 30 cazuri – 11,39 (anterior 11,39)

Mihalț – 23 cazuri – 7,02 (anterior 6,11)

Ponor – 4 cazuri – 5,86 (anterior 5,86)

Doștat – 4 cazuri – 3,91 (anterior 2,93)

Unirea – 15 cazuri – 3,04 (anterior 2,43)

Crăciunelu de Jos – 6 cazuri – 2,80 (anterior 2,80)

Lunca Mureșului – 7 cazuri – 2,71 (anterior 1,93)

Berghin – 5 cazuri – 2,61 (anterior 2,61)

Valea Lungă – 8 cazuri – 2,52 (anterior 1,58)

Pianu – 9 cazuri – 2,51 (anterior 2,23)

Cricău – 5 cazuri – 2,49 (anterior 2,49)

Livezile – 3 cazuri – 2,46 (anterior 2,46)

Livezile – 3 cazuri – 2,46 (anterior 2,46)

Ciugud – 8 cazuri – 2,45 (anterior 2,76)

Rădești – 3 cazuri – 2,30 (anterior 2,30)

Lopadea Nouă – 6 cazuri – 2,29 (anterior 2,29)

Șibot – 5 cazuri – 2,05 (anterior 2,05)

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Vințu de Jos, după gratii pentru conducere fără permis și refuzul testării pentru alcool. Cât va sta la închisoare

Publicat

inchisoare

Un bărbat din Vințu de Jos a ajuns după gratii, pentru că a condus un autovehicul fără permis și a refuzat testul pentru alcool. Va sta doi ani și 11 luni la închisoare.

Potrivit IPJ Alba, marți, 2 martie 2021, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat și reținut pe un bărbat de 32 de ani din comuna Vințu de Jos, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Judecătoria Alba Iulia.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de doi ani și 11 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de conducerea fără permis și sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Condamnatul a fost depus la Penitenciarul Aiud, în vederea executării pedepsei.

Citeste mai mult
Publicitate

AIUD

JOI: Alimentarea cu gaz va fi oprită temporar în două localități din județul Alba, pentru lucrări la rețea

Publicat

Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat joi, 4 martie, în localitățile Rădești și Leorinț, anunță Delgaz Grid.

Alimentarea cu gaz în aceste localități va fi oprită temporar în aceste două localități, joi, începând cu ora 9.00, pentru efectuarea unor lucrări la sistemul de distribuție a gazelor naturale.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, începând cu ora 14.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate