Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Centrala termică de pe strada Livezii va fi transformată în creşă. Consilierii locali au aprobat PUD-ul proiectului

Publicat

Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat, miercuri, planul urbanistic de detaliu (PUD) ce are ca scop schimbarea destinației unei clădiri, din centrală termică dezafectată în creșă. Alba Iulia are, în prezent, o singură creșă de stat, în cartierul Ampoi 1, care are capacitatea de a primi aproximativ 50 de copii pe an.

Centrala termică dezafectată se găsește pe strada Livezii din Alba Iulia și se află într-o stare suficient de bună încât procesul de reabilitare să fie realizabil în câteva luni.  În cea mai optimistă variantă, creșa ar putea fi funcțională până la începutul anului școlar viitor, 2013-2014. Creșa ar avea capacitatea de a găzdui 60 de copii. 

Suprafața construită a creșei este propusă la 448 mp, iar suprafața desfășurată de 1.025 mp. Curtea creșei, în care copiii ar urma să își desfășoare activitățile în aer liber, ar fi de 265 mp.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax