Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Centru Cultural Multifuncțional cu sală de evenimente de 279 de locuri, la Zlatna. Licitația, lansată în SEAP

Publicat

Orașul Zlatna va avea în curând un Centru Cultural Multifuncțional, dotat cu sală de evenimente de 279 de locuri. Investiția se ridică la peste 7,3 milioane de lei.

Primăria Zlatna a lansat miercuri, 28 decembrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru proiectarea, verificarea tehnică, asistența din partea proiectantului și execuția de lucrări de construcții pentru obiectivul de investiții „Îmbunătățirea calității vieții în orașul Zlatna”, componante A – „Centru Cultural Multifuncțional”.

Valoarea totală estimată a investiției este de 7.332.704,74 de lei, fără TVA, fiind finanțată prin Programul Operațional Regional – POR. 

Potrivit caietului de sarcini, amplasamentul proiectului se află în centrul orasului Zlatna, pe strada Valea Morilor, nr. 5, lângă Casa de Cultură a orașului Zlatna, clădire reabilitată recent și readusă la viață într-un circuit cultural.

În prezent, pe terenul cu suprafața de 1.061 mp se află două rânduri de stâlpi din beton armat care se presupune că au fost realizați pe conceptul structural al halelor industriale construite în jurul anilor 70, structura fiind propusă spre demolare.

Centrul cultural multifuncțional va avea o suprafață construită de 611,44 mp și un regim de înălțime subsol parțial, parter, etaj I.

Sala de evenimente va avea 279 de locuri din care 186 la parter și 93 la supantă.

Accesul principal al publicului se face de pe latura nordică, într-un hol primitor cu acces la garderobă și grupuri sanitare. Din acest hol se face și accesul la supantă, prin intermediul unei scări dezvoltate pe latura nordică.

Se accede apoi în sala de spectacole organizată pe 12 rânduri a câte 15/16 locuri, cu circulaţii permietrale libere de minim 140 cm.

Interiorul sălii (și a lojei) pot fi iluminate și ventilate natural prin fantele prezente pe pereții exteriori estici și vestici.

Urmează zona de convergenţă între public și artişti: scena de spectacol.

Accesul artiştilor în corpul atribuit lor se face dinspre curte, pe latura nordică, separat de public, asigurându-li-se astfel intimitate și liniște.

Spaţiile destinate artiştilor sunt organizate după cum urmează: la parter, în strânsă legătură cu scena – zona de regrupare sau buzunar scenă (în care se face accesul din exterior), legat functional de un grup sanitar și casa scării ce permite accesul la cabinele de artişti și duşurile de la etaj.

În ceea ce privește spaţiile ce țin de derularea spectacolelor, la etaj, este propusă o cabină regie tehnică ce oferă posibilitatea de vizualizare a întregii săli de spectacol.

De aici se vor controla echipamentele audio-video și luminile, iar prin intermediul unei scări se poate accede la pasarelele tehnice ce permit întreţinerea și manipularea acestor echipamente.

Spațiul centralei termice este amplasat la subsol, pe latura nordică a corpului destinat artiştilor, cu acces de pe casa scării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. LTI

    miercuri, 28.12.2022 at 21:47

    PERSOANELE CU DIZABILITATI AU ACCES?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax