Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Centru de colectare a laptelui, amenajat în fosta remiză PSI din Presaca Ampoiului. Lucrările ar putea fi gata în 3 luni

Publicat

Cetățenii din comuna Meteș și din împrejurimi, crescători de bovine, ar putea avea la dispoziție un nou centru de colectare a laptelui în zonă, a anunțat primarul comunei Metes, Traian Ursaleș. Centrul va fi amenajat în fosta remiză PSI din Presaca Ampoiului, totalul investiției se apropie de 1 miliard de lei vechi, adică 100.000 ron, iar lucrările ar putea fi finalizate în 3 luni. 

Primăria Comunei Meteș a dat ordin de începere a lucrărilor, la investiția „Amenajare remiză PSI”, în satul Presaca Ampoiului. Proiectul constă în reabilitarea fostei remize PSI, din Presaca Ampoiului, iar lucrările sunt executate de firma Transilvania Construct.

„Sper ca lucrarea să fie gata în maxim 3 luni, după care sper să găsesc înțelegere la consilierii locali, pentru a schimba destinația acestei clădiri, în centru de colectare a laptelui. De asemenea, sper să găsesc un investitor care să vină să colecteze laptele fermierilor din Comună, la un pret de minim 1 leu/litru. Astfel, ar putea fi valorificat laptele, care în prezent nu este pus în valoare deloc”, a declarat primarul comunei Meteș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax