Connect with us
Publicitate

AIUD

Centru de colectare prin aport voluntar, la Aiud. Contractul de execuție a lucrărilor a fost semnat. Valoarea investiției

Publicat

Un centru de colectare prin aport voluntar urmează să fie amenajat în curând în municipiul Aiud. Potrivit reprezentanților administrației locale, a fost semnat contractul de execuție în valoare de 2.099.652,51 lei pentru obiectivul de investiții „Înființarea unui centru de colectare prin aport voluntar în Municipiul Aiud”, finanțat prin PNRR. 

„Vă reamintim faptul că în municipiul Aiud va fi amenajat un centru de colectare în care vor putea fi colectate anumite tipuri de deșeuri.

Cetățenii vor putea duce la CAV hârtie/carton, plastic, textile, vopsea, medicamente expirate, baterii, electrice/electronice, mobilier din lemn, sticlă, metal, anvelope, deșeuri vegetale, precum și deșeuri provenite din construcții.

Centrul de colectare amenajat pe str. Tribun Tudoran, nr. 72 E va fi împrejmuit, iluminat și dotat cu sistem de supraveghere”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud, vineri, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate