Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii „Sfânta Maria” va fi amenajat în Alba Iulia. Lucrările sunt estimate la 162.709 euro

Publicat

Administrația locală din Alba Iulia a semnat contractul de finanțare cu Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale în vederea demarării lucrărilor de amenajare a Centrului de Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii „Sfânta Maria”.

Centrul va fi construit pe amplasamentul fostei centrale termice CT5 de pe strada Arnsberg din municipiu și va dispune de o sală de primire, un birou de conducere, un birou pentru echipa pluridisciplinară, dar și o sală multifuncțională. Clădirea va fi dotată cu grupuri sanitare, centrală termică și toate utilitățile aferente.

Documentația tehnico-economică a proiectului, faza documentație de avizare a lucrărilor de investiție, va fi aprobată în următoarea ședință de Consiliu Local.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 162.709 euro (705.572 lei). Investiţia reprezintă finanţare nerambursabilă de maximum 80.000 de euro de la Banca de dezvoltare a Consiliului Europei şi 32.123 euro de la Guvern. Diferenţa este acoperită din bugetul local.

Pe statul de funcţii al Centrului figurează un coordonator, un psiholog, doi asistenţi sociali şi un inspector de specialitate. În cadrul centrului vor fi desfăşurate activităţi de consiliere, asistenţă socială şi sprijin pentru părinţi şi copii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pingback: MARŢI: Şedinţă la CL Alba Iulia. Se aprobă procesul de elaborare a strategiei de dezvoltare a municipiului pe următorii 6 ani | Alba24

  2. Pingback: Astăzi şedinţă ordinaraă a CL Alba Iulia | Informatia de Alba

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax