Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Centrul „Augustin Bena” Alba – despre zestrea culturală

Publicat

În sala festivă a Grădiniţei nr. 12 din Alba Iulia va avea loc, joi, de la ora 15.00, lansarea proiectului Tradiţii şi obiceiuri româneşti. Iniţiatorii proiectului sunt Centrul de cultură „Augustin Bena” Alba şi Grădiniţa nr. 12 din Alba Iulia, iar proiectul are ca scop familiarizarea preşcolarilor cu zestrea folclorică şi etnografică a judeţului. Proiectul are patru etape şi se va finaliza cu un spectacol al artiştilor din centrul de cultură, care vor evolua pe scenă alături de micuţii preşcolari.

Evenimentul de joi cuprinde o expoziţie de icoane pe sticlă, expoziţia meşterilor populari din cadrul Centrului de cultură „Augustin Bena” şi momente artistice.

Interpreţi de muzică populară din Alba, la TVR 1

Totodată, vineri, de la ora 21.00, TVR1 va transmite emisiunea Cu drag de Mărţişor, emisiune în care iubitorii de folclor autentic au prilejul să îi revadă pe doi dintre interpreţii de marcă ai Ansamblului Folcloric al Judeţului Alba. Este vorba de solista vocală Roxana Reche  şi de naistul Alexandru Pal, ambii remarcându-se de-a lungul anilor prin obţinerea unor premii importante la marile festivaluri şi concursuri de gen.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax