Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba: Concert extraordinar de colinde fără public, transmis on-line

Publicat

Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba organizează, sâmbătă, 19 decembrie 2020, începând cu ora 20:00, un concert extraordinar de colinde, eveniment care se va desfășura fără public și care va fi transmis live on-line.

Concertul este susținut de Orchestra de Cameră a Județului Alba, sub bagheta dirijorului Constantin Grigore, alături de soliști de renume național și internațional.

În cadrul evenimentului vor evolua soliștii: Florin Estefan (bariton, manager general al Operei Naționale Române Cluj-Napoca), Irina Baiant, (soprană), Georgeta Plută (soprană, profesor de canto clasic – Liceul de artă „Regina Maria“ Alba Iulia), Lorena Puican (soprană, Lya Hubic Opera Studiou Cluj-Napoca), naistul Alexandru Pal (discipol al maestrului Gheorghe Zamfir, manager al Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba) și invitat special va fi Roxana Reche (muzicolog, interpret de muzică vocal-tradițională, solist vocal al Ansamblului Folcloric al Județului Alba).

Citește și: MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi. SUTE de mesaje frumoase și felicitări haioase

Constantin Grigore a urmat studii în țară, dar și în străinătate, la Academia de Muzică „Karol Lipinski” din Polonia, beneficiind de îndrumarea unor maeștri recunoscuți ai dirijatului.

În anul 2017, a fost invitat la pupitrul Filarmonicii Regale din Liège, unde a susținut o serie de 7 concerte în Liège (Sala Filarmonicii), Bruxelles (Bozar), Ath, Ottignes și Namur. În prezent, Constantin Grigore este dirijorul principal al Orchestrei Camerata Regală și al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

Vezi și: Mesaje Speciale de Crăciun 2020. O selecție a celor mai frumoase texte pentru felicitări şi urări de Crăciun

Concertul este prezentat de Andreea Bogdan și este organizat de Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba în colaborare cu Consiliul Județean Alba și Primăria Municipiului Alba Iulia.

Evenimentul se va desfășura fără public, în spațiul logistic al Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba și va fi transmis live pe paginile de Facebook ale instituțiilor organizatoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax