Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Centrul de Cultură „Augustin Bena”, la un click distanţă de cetăţeni. Informaţiile dorite pot fi accesate, din 22 aprilie, pe portalul instituţiei

Publicat

Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba vine în întâmpinarea tuturor iubitorilor de cultură cu noi modalităţi de informare şi comunicare. Începând de luni, 22 aprilie, veţi putea primi informaţiile dorite atât de pe site-ul instituţiei, la adresa www.culturaalba.ro, cât şi de pe pagina de facebook. Cele două surse de informare vă pun la dispoziţie atât informaţii legate de activitatea curentă a serviciilor şi compartimentelor instituţiei, cât şi informaţii referitoare la evenimentele culturale ce au loc în judeţul Alba.

Tot aici puteţi afla structura Serviciului Şcoala de arte şi meşteşuguri, modalităţile şi taxele de înscriere, dar şi regulamentele principalelor concursuri de specialitate organizate în judeţul Alba.

Pentru cei care preferă modalităţile clasice de informare, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba a organizat la sediul central din strada Regina Maria, nr. 6 un Centru de Informare şi Documentare în care iubitorii culturii tradiţionale pot consulta lucrări de specialitate sau pot primi îndrumare metodică de la specialiştii instituţiei. Tot aici se fac primii paşi în constituirea unei arhive foto-video de folclor, primele filme şi fotografii fiind realizate chiar în cadrul instituţiei.

Pentru completarea documentelor găzduite de Centrul de Informare şi Documentare, Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba a iniţiat o serie de parteneriate ce vizează schimbul de publicaţii atât cu instituţii similare din ţară, cât şi cu Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” şi Muzeul Naţional al Unirii. Începând din toamna acestui an, instituţia va organiza un salon al publicaţiilor de specialitate ce va completa nevoia de informare în domeniile culturale ale tuturor celor interesaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax